Jasminum @ 11 Mar 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1509993Pod kazde pietro daje podkladke i rurki. A smietane tez usztywniam bo sama poplynie.. Mozesz zrobic z czekolada lub z zelatyna..Dziękujęale chciałabym uściśnić, dajesz podkładkę na obłożone 1 piętro śmietaną ? czy obkładasz śmietana już gotoey piętrowy tort? i jeszcze czy tą cieniutką podkładkę obkładsz folią spożywczą ?
Jasminum @ 11 Mar 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1510077Aaa i dekoruje kazde pietro osobno juz na podkladkach.. potem latwo sie slada i dorabia tylko maskowanie krawedzi w zaleznosci od rodzaju tortu.Bardzo dziękujęsuper wszystko wyjaśnione
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.