Ilona @ 22 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=741203Na twarogu są cząstki jabłek
Dokładnie takPokroiłam jabłko do drożdżówek z kruszonką, trochę zostało i wcisnęłam w twaróg na kilku sztukach.![]()
Ilona @ 22 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=741203Lubie taki twaróg z drożdżówek - ciasto już mniej
Hm, ja nie wiem co lubię bardziej.![]()
moni20 @ 22 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=741314Lud moim zdaniem ta drozdzowka z kruszonka najsmaczniej wygladaukradlabym ci ja![]()
Kradziejka?![]()
Mnie bardziej smakowały z serem, choć kruszonkę też uwielbiam, ale zdecydowanie w wersji bez lukru...![]()
Lud_ @ 22 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=741197Aha, zrobiłam też 2 sztuki dla siostry, z kruszonką i rozpustną ilością lukru, bo mała takie lubi najbardziejJedna z nich jest na zdjęciu, które nie grzeszy urodą, ale było robione pod wielką presją ('Gosia, daj mi drożdżówkę, drożdżóóóówkęęęę!')...![]()
Lud, zdjęcie mnie powaliło, MUSZĘ zrobic te bułki! Jak chałka się skończykupię ser i postaram się zrobić.![]()
Mała_Mi @ 24 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=742111Lud, zdjęcie mnie powaliło, MUSZĘ zrobic te bułki! Jak chałka się skończykupię ser i postaram się zrobić.
A ja bym musiała zrobić tę Twoją chałkę![]()
![]()
Dzięki, czemu to tak jest, że najbardziej podoba się zdjęcie robione naprawdę naprędce![]()
![]()
Rysia - Twoje także są apetyczne, tak dużo nadzienia, i ten mak, hm, mała prosiła mnie o drożdżówki z seromakiem...![]()
Lud_ @ 24 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=742137czemu to tak jest, że najbardziej podoba się zdjęcie robione naprawdę naprędceCzyli wiesz już jak zawsze powinnaś robić zdjęcia swoim potrawom![]()
Sinistra @ 25 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=742221Czyli wiesz już jak zawsze powinnaś robić zdjęcia swoim potrawom
Zapamiętam![]()
Ciekawa jestem czy np. Maraa stosuje tę technikę, coś mi się nie wydaje![]()
Lud_ @ 25 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=742256Ciekawa jestem czy np. Maraa stosuje tę technikę, coś mi się nie wydaje
Nie ma jednej metody, dobrej dla wszystkich![]()
moni20 @ 28 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=743626A ja zrobilam wczoraj te drozdzowki byly pyszne, a jakie smakowite sniadanko mieslimyZ serem i kruszonka
A gdzie jest zdjęcie?![]()
![]()
Lud_ @ 25 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=742256Zapamiętam![]()
Ciekawa jestem czy np. Maraa stosuje tę technikę, coś mi się nie wydaje
Maraa nie stosuje żadnej techniki... ale zauważyłam, że odpowiednie światło i dobry nastrój potrafią czynić cuda![]()
Drożdżówki z tego przepisu są rzeczywiście bardzo dobre, piekę je często w okresie jesienno-zimowym![]()
moni20 @ 28 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=743659A tutaj ... to ostatnia ktora przetrwala nie za sliczna ale jest![]()
![]()
Pokaż załącznik 31697Smakowita![]()
Maraa @ 28 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=743751Maraa nie stosuje żadnej techniki... ale zauważyłam, że odpowiednie światło i dobry nastrój potrafią czynić cuda
Umiejętności też nie zaszkodzą![]()
Dobra, koniec słodzenia na dziś![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.