Ewusiek @ 31 Jan 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=815014Krysiu ,śmieszne te pieczarki, rozpływają się w ustach po prostu , kruchutkie![]()
moje dziecko skuszone zapachem przyszło do kuchni i zdziwiło się "od kiedy pieczarki się piecze w piekarniku"
Ale szybka jesteś![]()
Też się do nich przymierzam![]()
Monsai @ 1 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=815858dziewczyny, mi też troszeczkę za bardzo tą sodą było czuć, więc chciałam jeszcze raz spróbować z proszkiem do pieczenia i w końcu tak o nim myślałam, że całkiem zapomniałam dodać i tez wyszły!! bardziej piaskowe co prawda, ale w smaku dla mnie lepszei mimo wszystko urosły![]()
Czyli nie dodałaś ani sody ani proszku i urosły?
terjon @ 1 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=815867Czyli nie dodałaś ani sody ani proszku i urosły?tak) ale dałam DUŻE jajko
)
kajtek @ 30 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=887707ale o gustach i smakach się nie mówi ..
Mówić sie mówi tylko się nie dyskutujeznaczy smakowały czy nie?![]()
![]()
Ilona @ 30 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=887708Mówić sie mówi tylko się nie dyskutujeznaczy smakowały czy nie?![]()
Ilonko dobre są tylko jak dla mnie trochę suche, typowa "piaskownica"ale bez zgrzytu pod zębami
![]()
Ale jak już mówiłam to mój smak, chłopakom smakowały![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.