Ewusiek @ 31 Jan 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=815014Krysiu ,śmieszne te pieczarki, rozpływają się w ustach po prostu , kruchutkie
moje dziecko skuszone zapachem przyszło do kuchni i zdziwiło się "od kiedy pieczarki się piecze w piekarniku" Ale szybka jesteś
Ale szybka jesteś
Też się do nich przymierzam

Monsai @ 1 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=815858dziewczyny, mi też troszeczkę za bardzo tą sodą było czuć, więc chciałam jeszcze raz spróbować z proszkiem do pieczenia i w końcu tak o nim myślałam, że całkiem zapomniałam dodać i tez wyszły!! bardziej piaskowe co prawda, ale w smaku dla mnie lepszei mimo wszystko urosły
 Czyli nie dodałaś ani sody ani proszku i urosły?
Czyli nie dodałaś ani sody ani proszku i urosły?
terjon @ 1 Feb 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=815867Czyli nie dodałaś ani sody ani proszku i urosły?tak) ale dałam DUŻE jajko
)
kajtek @ 30 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=887707ale o gustach i smakach się nie mówi .. Mówić sie mówi tylko się nie dyskutujeznaczy smakowały czy nie?
Mówić sie mówi tylko się nie dyskutujeznaczy smakowały czy nie?

Ilona @ 30 Aug 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=887708Mówić sie mówi tylko się nie dyskutujeznaczy smakowały czy nie?
 Ilonko dobre są tylko jak dla mnie trochę suche, typowa "piaskownica"
Ilonko dobre są tylko jak dla mnie trochę suche, typowa "piaskownica"ale bez zgrzytu pod zębami

Ale jak już mówiłam to mój smak, chłopakom smakowały
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.