- Cze 6, 2009
- 932
- 3
- 18
Karina Cashel @ 31 Aug 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1173508Atunia, ja kiedys nawet nie wierzylam, ze mozna w domu chleb upiec a teraz od dwoch lat chleba juz nie kupuje.![]()
Nie wytrzymalam i upieklam solanki juz dzis. Sama zjadlam juz chyba dziesiec...
Twoje równiutkie, śliczne, ja muszę jeszcze poćwiczyć. W chleb w domu to ja wierzę, od lat piekę i już zaczęłam być zadowolona z efektów. Ale w solanki nie wierzyłam, szukałam po sieci i nie znalazłam, a jak nie ma w necie, to nie istnieje!![]()
W podręczniku piekarstwa były proporcje, ale niewiele z nich wynikało dla mnie, o zwijaniu po naoliwieniu to tam nic nie widziałam.
doris71 @ 21 May 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1293061ja bym chętnie zobaczyła Twoje bułeczki, proszęza pozno... o jakies 12 godzin![]()
seniorka @ 9 Dec 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1487212Wyciągnęłam, bo chcę je zrobić w najbliższym czasie. Oświećcie mnie, z czym można je podawać. Czy na przykład do jakiejś czystej zupy? Czy do przegryzania ?
Edit: Już doczytałam ze to przegryzki.Spore nawet przegryzki![]()
Moj chop traktuje je jak pieczywo i jada rowniez przeciete i z zoltym serem na przyklad.
Albo smaruje spod ( bo plaski) maslem... twarozkiem...
qd @ 9 Dec 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1487252Spore nawet przegryzki![]()
Moj chop traktuje je jak pieczywo i jada rowniez przeciete i z zoltym serem na przyklad.
Albo smaruje spod ( bo plaski) maslem... twarożkiem
.Całkiem niezłe pomysły, jak je wykorzystam, to resztę spałaszuję solo.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.