qd
Well-known member
- Sie 28, 2005
- 7,763
- 1,162
- 113
h-elen @ 11 Dec 2017 napisał:index.php?act=findpost&pid=1628737Zrobiłam z solą himalajską i czarnuszką. następnym razem będą z czarnuszką.Świetny pomysł z czarnuszką!!!
h-elen @ 11 Dec 2017 napisał:index.php?act=findpost&pid=1628737Zrobiłam z solą himalajską i czarnuszką. następnym razem będą z czarnuszką.Świetny pomysł z czarnuszką!!!
reniam_123 @ 31 Dec 2021 napisał:index.php?act=findpost&pid=1688611Qd bardzo apetyczne te solankiDziękuję. Ukochane moich chłopaków. To co na zdjęciu, to starszy wciągnął na jedno posiedzenie
Buka @ 31 Dec 2021 napisał:index.php?act=findpost&pid=1688614Śliczne te solanki, uwielbiam. Kiedyś, najlepsze dla mnie, jak były grubo posmarowane dobrą owczą bryndzą, posypane szczypiorem i papryką w proszku, nazywano je kozami. I zimne piwo.To se ne wrati, nie ma już takiej dobrej bryndzy.Czasami na Słowacji udaje się nabyć dobrą czysto owczą bryndzę na wagę. Ostra w smaku, cudowna!
Chociaż ja akurat takiego zestawu nie miałam przyjemności spróbować. U nas solanki chadzają bez dodatków, albo z masłem i dobrym żółtym serem. Może być i z twarożkiem, chociaż to jakby profanacja
Tez tak pomyślałamTeraz zdjęcia wczytują sie w zbyt dobrej jakości, Guciu. Jak my to wytrzymamy?
oj tak tak, po 19 strach cin cin odpalaćTeraz zdjęcia wczytują sie w zbyt dobrej jakości, Guciu. Jak my to wytrzymamy?
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia