Joanna @ 9 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=736540Ta?
http://jasminecuisine.blogspot.com/2008/08...nectarines.html
Jogurt też mam....
dokładnie ....![]()
Ja dziś sama w domu i nie mam dla kogo piec![]()
Joanna @ 9 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=736553Rozumiem Twój ból.![]()
Chętnie byłabym dziś Twoim gościem, ale to niestety niemożliwe...
a ja chętnie bym coś upiekła dla Ciebie Joanno![]()
Joanna @ 9 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=736531Krystyno, przyznam się, że moja tarta nie miała piankowej masy, tylko kremową.
Pewnie za krótko ubijałam śmietanę, ale zawsze się boję, że zrobię z niej masło...![]()
Jak Wy tłumaczycie przez Google?
o matko, to może ja za długo ubijałam?![]()
Wyszła pianka, taka delikatniejsza niż ptasie mleczko.
No i teraz zastanawiam się, jaka powinna byc konsystencja? Następnym razem spróbuję krócej ubijac, a po dodaniu mleka i soku tylko wymieszam, odstawiając już mikser.
Tłumacz: zaznaczam cały tekst do tłumaczenia, robię:kopiuj i wklejam tekst w ramkę. Klikam"tłumacz" i mam dwa teksty. Z lewej oryginał, z prawej przetłumaczony. I to sobie drukuję. W przypadku języka rosyjskiego wolę ten sposób, bo widzę prawidłowe miary np. stołowa łyżka, herbaciana łyżka. A google w tym temacie zupełnie głupieją. Francuski, angielski czy niemiecki to już duży ból głowy. Brak mi słowników
Margot @ 9 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=736639Joanno ,a jakieś krzywe choć zdjęcie będzie ?Ja też przyłączę się do tej prośby, bo mnie ciekawość zżera... wybacz Joanno![]()
Joanna @ 9 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=736666Muszę chyba oddać do naprawy mój aparat....![]()
A tak mi nie po drodze....koniecznie![]()
Joanna @ 9 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=736666Muszę chyba oddać do naprawy mój aparat....![]()
A tak mi nie po drodze....
Właśnie z tego powodu niezręcznie było mi prosić Cię Joanno o to zdjęcie![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.