Ines @ 24 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=493095Zrobilam wczoraj w wersji ze szpinakiem i feta. Mnie smakowalo, choc reszta domownikow zjadla bez entuzjazmu. Trzeba bylo robic z mielonego miesa...![]()
Pokaż załącznik 9240Fotka apetyczna mniam mniam ,sama jestem mięsożercą lecz mąż lubi szpinak wiec dla Niego kiedyś wypróbuje tą wersje nadzienia.
Ines @ 24 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=493095Zrobilam wczoraj w wersji ze szpinakiem i feta. Mnie smakowalo, choc reszta domownikow zjadla bez entuzjazmu. Trzeba bylo robic z mielonego miesa...![]()
Pokaż załącznik 9240zjadłabym taki z fetą i szpinakiem![]()
![]()
Cinka @ 1 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=745398Odradzam. Proszek do pieczenia w kontakcie z serem zaczyna pracować już podczas zagniatania. Jak gotowe postoi bałabym się że urośnie i niepieczone tyle godzin klapnie i wyjdzie czysty zakalec.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.