Margarete @ 3 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=711622Dorotko, kiedys zrobie ten cudny tort. Dziekuje, ze zamiescilas ten przepis, robisz piekne slodkosci!
A w te dziurke w torcie to co wchodzi? (Przeoczylam? No bo jak trzyma sie ten maly na tym duzym?)Cały tort jest umieszczony na paterze . Zamówiłam ją na tej stronie, tutaj jest zdjecie ( stelaz 3 piętrowy , plastikowy ) http://tortownia.pl/produkty.php?str=2&kid=55#zoom
Na dolnym, największym krążku umieszczamy tort, robimy w nim dziure i wkładamy rurke , do tej rurki przykręcamy mniejszy krążek patery i kładziemy na nim tort. Ten stelaż jest bardzo praktyczny bo mimo iz jest 3 piętrowy to mozna zrobić również tylko 2 piętra
Pozdrawiam serdecznie i dziękuje za przemiłe słowa
Akulka @ 2 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=711741Granola - udany, to za mało powiedziane. Śliczny Ci wyszedł. Różowe, apetyczne cudo![]()
no az poczerwenialamdzieki !!!![]()
Dorotaxx @ 2 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=711744,,cos tam potrafi ,, ???!! Kobieto Ty masz wielki talent . jeśli to był pierwszy tort i wyszło takie cudo to ciekawe co zrobisz następnym razem!!!
Jeszcze raz gratuluje!!
aha , następnym razem spróbuj tort pokryc masą cukrowa z żelatyny i glukozy , zobaczysz jaka jest rewelacyjna!! Robi się ją dużo prościej i szybciej niż tą z pianek a przede wszystkim jesto o wiele tańsza!na pewno sproboje tej masy cukrowej skoro taka rewelacjedzieki za wasze opinie![]()
![]()
Cantiq @ 3 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=711932Dorota super!
Patrzę na te Twoje "piętrowce", i oczka wychodzą m i z podziwu. Coraz bardziej kusi aby zrobić na 25- lecie moich rodziców coś podobnego <myśli.>Kochana jeśli chcesz to wyślij mi w wiadomosci Twojego prywatnego maila, prześle ci zdjęcia piętrowych tortów , które możesz śmiało zrobić sama . Na 25 rocznice ślubu taki tort jest idealnym prezentem. Ze swojego doświadczenia wiem jak ludzie reagują na tego typu prezenty i wierz mi ,ze warto postać nawet cały dzień, zeby zobaczyć ich reakcje!! Jeśli będziesz miała jakiś problem czy pytanie to bardzo chętnie podpowiem , doradze w miare moich możliwości.
Pozdrawiam serdecznie
Dorota
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.