beatricza31
Member
- Sty 10, 2010
- 56
- 0
- 0
beatricza31 @ 22 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=935794a jaka jest w smaku???masa trochę "gumowata" ( robiłam ją dzień wcześniej żeby zbytnio nie wyschła), słodka. Praktycznie, wszystkie ozdoby z tortu goście zjedli ze smakiem i przeżyli
ten eksperyment.![]()
beatricza31 @ 28 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=937603Przeżyłam szok.Zrobiłam kilka tortów podglądając inna osobę na garnku.I co zostałam oskarżona o plagiat.
Ludzie po co dajecie zdjęcia tortów jak chcecie zachować swoje pomysły dla siebie![]()
załączam zdjęcia tych tortów
A co miała zastrzerzony patent na te torty? Moim zdaniem skoro zamieszczam zdjęcia na ogólno dostępnym forum to po to aby inne osoby mogły nie tylko je podziwiać ale także czerpać inspiracje. chyba, że bezczelnie użyłaś jako swoje zdjęć przez kogoś innego zrobionych.![]()
Cin podsunął mi wiele świetnych pomysłówi nigdy nie spotkałam się z takimi zarzutami.![]()
![]()
Jo_anna1 @ 29 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=938077
A co miała zastrzerzony patent na te torty? Moim zdaniem skoro zamieszczam zdjęcia na ogólno dostępnym forum to po to aby inne osoby mogły nie tylko je podziwiać ale także czerpać inspiracje. chyba, że bezczelnie użyłaś jako swoje zdjęć przez kogoś innego zrobionych.![]()
Cin podsunął mi wiele świetnych pomysłówi nigdy nie spotkałam się z takimi zarzutami.![]()
Ja zrobiłam torty na podstawie zdjęć które ta pani umieściła na garnek.pl a zdjęcia które pokazałam są mojego autorstwa. Ona twierdzi że wszystko co robi to robi z głowy i serca a nie podgląda innych i nie kradnie pomysłów.
zazi @ 30 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=938557Witam![]()
Juz od bardzo dawna podglądam sobie stronkę Doroty i powiem ze korzystając z podpowiedzi i rad wyprodukowałam Zic zaca mC quinna i super Barbie .........teraz znów zblizają sie urodzinki juniora a obecnie jest fanem Tomka i moze któras z Was ma patent na zrobienie własnie lokomotywy???? Będę bardzo wdzięczna .....Dorota właśnie ostatnio zrobiła tomka zdjęcie ma na garnek.pl a ją śmiało można podglądać i jeszcze jak trzeba to udzieli rady!!!!![]()
beatricza31 @ 30 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=938159Ona twierdzi że wszystko co robi to robi z głowy i serca a nie podgląda innych i nie kradnie pomysłów.Jasne...juz to widzę
Przeczytaj moją wiadomość na pw
zazi @ 31 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=938557obecnie jest fanem Tomka i moze któras z Was ma patent na zrobienie własnie lokomotywy???? Będę bardzo wdzięczna .....Jeśli chcesz zrobic tomka w 3D to zerknij tutaj http://www.wielkiezarcie.com/recipe22825.html
ja ostatnio robiłam takiego
![]()
taką ozdobę zrobisz w ten sposób http://www.wielkiezarcie.com/recipe43767.html
h-elen @ 4 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=940091Ja też podglądam/jestem uczennicą/ Dorotyxx![]()
PozdrowionkaI ja podpatruje w necie i każdy z nas to robi. Po to jest internet ,żeby szukać w nim inspiracji .
Wiem o kim pisze beatricza, znam tę osobę i wiem,że podpatruje torty u innych. Dlatego śmieszą mnie tego typu zarzuty , szczególnie wypowiadane przez nią .
oliweczka @ 3 Feb 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=940213robilam w zeszlym roku Tomka wlasnie zainspirowana fotkami z wielkiego zarcia
oj, umeczylam sie z ta masa cukrowa...
ale juz mnie kusi ta nowa masa z plantaja robiłam ostatnio i naprawdę jest super ,jest bardziej plastyczna
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.