andzia_723 @ 18 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1304557dziunia- ten Twój przepis na krem wyśmienity,robiłam torcik i wszyscy się nim zachwycali i nie dowierzali że w tym kremie jest 2 kostki masła,których niebyło czuć.A czy masz może swój sprawdzony przepis na biszkopt,bo ja już ich tyle wypróbowałam i wszystkie mi opadają,nie wiem czy za szybko je wyjmuje( 15 minut po upieczeniu).
pozdrawiamcofam prośbe o przepis na biszkopt,już znalazłam Twój przepis,w czwartek go będę robiła i zdam relacje
dziunia @ 17 Sep 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1468572Na 99% nie zmięknie, coś mi nawet świta, że kiedyś robiłam tort z tym właśnie kremem i krokantem/praliną orzechową. W każdym razie krem ma sporo tłuszczu, więc krokant nie będzie miał za bardzo z czego wilgoci chłonąć.dzięki!
Hajastan @ 18 Sep 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1468785a gdzie mogę kupić krokant?
ja kupowałam kilka razy na Allegro. Od razu brałam też żelatynę w płatkach i kilka innych rzeczy zawsze, żeby przesyłka się opłacała![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.