alicjanka @ 14 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=987839Dzisiaj robięa że to moja pierwsza nalewka w życiu mam pytanie - jak ją przechowujecie? tzn. w lodówce, w szafce...?
Jestem bardzo ciekawa jak długo uda ci się przechować?
alicjanka @ 14 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=987839Dzisiaj robięa że to moja pierwsza nalewka w życiu mam pytanie - jak ją przechowujecie? tzn. w lodówce, w szafce...?
Jestem bardzo ciekawa jak długo uda ci się przechować?
Buka @ 14 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=987933Pod kluczem, Alicjanko.![]()
A serio, to ona z alkoholem, wystarczy ciemna szafka, co by koloru nie traciła.Tak też myślałam ale że to moja pierwsza, to wolę się upewnić![]()
sionia @ 14 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=987937Jestem bardzo ciekawa jak długo uda ci się przechować?Ja też![]()
![]()
Buko, zapewne pod kluczem skończy![]()
alicjanka @ 14 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=987956Buko, zapewne pod kluczem skończy
Ale wiesz, że to nie daje jeszcze gwarancji? Klucz należy wrzucić do studni.![]()
Dalszym utrudnieniem, to zapomnieć, do której.![]()
Buka @ 15 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=988384Słowo harcerza. Tania jestem, wystarczy mi powąchać korek.
mam tak samo, kieliszek nalewki sacze caly wieczór i ciagle sie dziwie ze jeszcze mi tyle zostało![]()
![]()
basiau @ 27 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=993116Nastawiona.
Chciałam przyoszczędzić i na wódce zrobić, ale pan w sklepie powiedział, że co nalewka na spirytusie to na spirytusie. Czemu toto takie drogie jest?
W Szwajcarii to dopiero jest drogie! 100 Fr za litr![]()
Bea73 @ 27 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=993128W Szwajcarii to dopiero jest drogie! 100 Fr za litr
Olaboga, po kursie to ponad 300 zł wychodzi![]()
To rzeczywiście nie mam co narzekać![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.