tatter
Moderator
- Gru 21, 2005
- 7,257
- 6
- 0
QUOTE (Joanna @ 26 Oct 2015, 15:56 ) index.php?act=findpost&pid=1593663Ja chciałam zrobić jeszcze inaczej - podgrzać olej kokosowy podobnie jak w tym przepisie:
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=36098
	
		
			
		
		
	
			
			https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=36098
Rowniez sprobuje. U nas ta metoda z podgrzanymi skladnikami zwie sie French Pastry i zawiera rowniez wode, ktora rozpuszcza sie z maslem i olejem, cukrem i sola.
Ponoc szkola Paule Caillat z Promenades Gourmandes z niej slynie
 
				
		 
 
		 
 
		 
	
 
			
 
			

 
			 
			 
 
		 
	 
	
 
			 
 
		 
 
		 
	 
 
		 
	
 
 
		

