vidar @ 4 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=734763Prosze bardzo![]()
z jagodami i orzechami wloskimiVidar, z jagodami też wygląda super!Teraz to już nie wiem, z którymi owocami mam zrobić...![]()
![]()
vidar @ 4 Aug 2008 napisał:
Joanna @ 4 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=734849Jeszcze rodziny nie nauczyłaś, że jak nie sfotografowane, nie wolno ruszać?![]()
twierdzą ,że lepiej smakuje jak zrobię zdjęciea i tak zjedli bez![]()
Ale to przez to ,że tarta ma jeden feler -jest raczej mała ,a bardzo szybko się ją je
Ale mam gruszki ,też powinno być smacznieto w środę upiekę ,a w środę idę na noc do pracy to chyba uda się mi zrobić zdjęcie![]()
![]()
Margot @ 4 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=734858Ale mam gruszki ,też powinno być smacznieto w środę upiekę ,a w środę idę na noc do pracy to chyba uda się mi zrobić zdjęcie![]()
![]()
Joanna @ 5 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=735098Cieszę się Awoz, że Ci smakowało.Pyszna kompozycja.![]()
![]()
A ze zdjęciem sprawa jest prosta.
Najpierw zapisujesz je sobie na swoim komputerze w jakimś folderze lub po prostu na pulpicie. W temacie, w którym chcesz wstawić zdjęcie klikasz na przycisk ODPOWIEDZ. Pod polem tekstowym po prawej stronie jest przycisk Przeglądaj...
Klikasz na niego i odnajdujesz wcześniej zapisane zdjęcie. Klikasz na nie (dwukrotnie), a potem klikasz na przycisk WYŚLIJ. Dzięki temu zdjęcie znajdzie się na serwerze Cincina.
Nad powyższymi przyciskami jest widoczne rozwijające się menu Zarządzaj obecnymi załącznikami. Będą na nim widoczne dołączone do postu zdjęcia. Klikając na znak + przy zdjęciu, umieszczasz je w dowolnym miejscu pola tekstowego.
Klikając na czerwony X, usuwasz zdjęcie z postu.
I to wszystko.
Dzienkuje Joanna za wytumaczenie, chyba mi sie udalo te zdiecie wztawicz.
Bardzo dobra tarta ...dzienki jescze ras
Przeprasam za moj slaby polski ( mieszkam w Kanadzie od dziecka )
awoz @ 6 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=735347Dzienkuje Joanna za wytumaczenie, chyba mi sie udalo te zdiecie wztawicz.
Bardzo dobra tarta ...dzienki jescze ras
Przeprasam za moj slaby polski ( mieszkam w Kanadzie od dziecka )Zdjęcie bardzo apetyczne, a Twój polski nie taki zły.![]()
Cieszę się, że się udało.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.