Tia... Elu wzywam Cię ku pomocy
"Przechowywać w lodówce przez 5-6 dni, obracając raz dziennie." Od wczoraj zrobiło się sporo płynu, (schabik trzymam w silikonowej foremce, wypełnia ją całą, przykryty folią al.). Wyobrażam sobie, że będzie tego płynu coraz więcej, wylewać przez tydzień?
Bardziej przemawia do mnie Marynowe trzymanie w papierze, wyjąć z foremki? Znajomy nic tylko straszy mnie jadem kiełbasianym, ale proszę żyjesz i mam nadzieję, że w dobrym zdrowiu. Reszta robiących też
Miejsce na suszenie mam super - przewiewny strych, ale obserwacji nie będzie, bo wyjadę na czas suszenia i przyjadę na gotowe. Z góry dziękuję.

Bardziej przemawia do mnie Marynowe trzymanie w papierze, wyjąć z foremki? Znajomy nic tylko straszy mnie jadem kiełbasianym, ale proszę żyjesz i mam nadzieję, że w dobrym zdrowiu. Reszta robiących też
