- Sie 28, 2005
- 7,763
- 1,162
- 113
doris71 @ 23 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1413789Roman znalazłam błonnik psyllium, może być?Zajrzyj tutaj
doris71 @ 23 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1413789Roman znalazłam błonnik psyllium, może być?Zajrzyj tutaj
Roman @ 24 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1414007Doris tak moze byc.
Bede wstawiac przepisy to moze bedziesz mogla cos wykorzystac dla corki.Dziękuję Roman
Iva @ 26 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1414873pierwszy chleb mogę piec po 72 godz., tak?Lomatko, a babelkuje zakwas? pachnie kwasem? a na surowym czy na gotowanym robilas?
Wedlug moich doswiadczen powinien byc gotowy po 3 dniach, ale to TY musisz oceniac.
Iva @ 26 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1414981nic nie robinic nie pachnieleniwy jakiś
na surowym robiłam wczoraj wieczoremSpokojnie, troche chlodno jest na swiecie, ale po 24 godzinach to nie powinnas sie jeszcze denerwowac
Poczekaj do pojutrza!
Iva @ 27 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1415108dzisiaj nadal nic
a stoi w ciepłym miejscu
moze zrobię nowy ?
proszę napisz, gdzie kupujesz czosnekCzekaj!!! Czekaj!!!!
Co do czosnku - ostatni kupowałam na Turzynie polhurcie, u handlarki czosnkiem. Kiedy spytalam o wiosenny, to usłyszalam: 'O, wrescie klientka, która wie o co chodzi
qd @ 27 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1415118Czekaj!!! Czekaj!!!!zagroziłam, że go wywalę i proszę, ruszył się jaśnie pan
Qrtschak @ 27 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1415124kurcze a mój pleśń załapał ... grrr
jakoś dziwnie poza lodówką był dobę
tak więc dziś zaczynam od nowa ehhh
jak tego uniknąć na przyszłość ??Nie bardzo wiem, co Ci poradzić. Że czysty, nawet wyparzony sloik to oczywiste, prawda?
Ale miska, tarka, ziemniak nie są parzone, choć w czystości je utrzymujesz. No i pleśń sobie w powietrzu fruwa, jak wszystko.
Zlapie albo nie zlapie. Ryzyk fizyk
Iva @ 27 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1415293zagroziłam, że go wywalę i proszę, ruszył się jaśnie panNo to teraz czekam na relacje chlebowa.
qd @ 27 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1415319No to teraz czekam na relacje chlebowa.
na pierwszy ogień pójdzie chleb z czosnkiem bez czosnku
edit
kupiłam czosnek
odjęłam 1 szk
co mam zrobic z reszta? w sobotę chciałabym znowu upiec chleb
mam dokarmic dzisiaj czy jutro?
Iva @ 28 Mar 2013 napisał:index.php?act=findpost&pid=1415614ufff zrobiłamNo paczcie panstwo - zrobila zakwas, zrobila chleb i na oko jest znakomicie! A na smak?????
Zakwas który pozostał dokarmiaj dzień przed planowanym pieczeniem.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia