syso @ 16 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=865234Karotko, boski Twoj chlebos, jaka ma apetycznie przypieczona skorkeMoże to zasługa wielokrotnego smarowania wodą w trakcie pieczenia...
Amber @ 19 Jun 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=866280chcę sobie sprawić kamień do pieczenia chleba/pizzy. Jak mi radzicie - kupić firmowy , czy zamówić u kamieniarza?No właśnie mam ten sam dylemat - zwłaszcza, że wkoło mojego miasta kamieniarze aż się roją
Myślę o granicie, bo podobno jest mega-wytrzymały na zmiany temperatury i wilgotności (myślę przy okazji o niewielkiej stolnicy z marmuru - podobno zawsze jest zimny i świetny do zagniatania kruchego ciasta).
A może piaskowiec... ale który, bo też jest kilka rodzajów...
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia