przeczytałam z wypiekami mysląc "ja też, ja też tak chcę"
i u mnie NIE MA rabarbaru
Nie ma Ja mieszkam w małym miasteczku i na targu kobitki mają rabarbar Porozglądaj się uważnie musi być i u Ciebie... bo jak nie pocztą Ci wyślę
a ja mieszkam na wsi
w "stolicy" też nie ma rabarbaru wyjechal na poludnie polski
Robię ciacho, mąż zakupił truchawy i rabarbar, teraz siedzi sobie w piecu, jeszcze prawie godzinka do końca pieczenia została, więc dopiero jutro napiszę jak smakowało.
Nie wiem co mnię naszło by robić ciasto po nocyBo ten typ tak ma (czyt. my )
wiesz co ja teraz robię: hamburgery i ciasto na pizzę właśnie do lodówki zapakowałam
no wyszło, ale rzeczywiście nie było kremowe, tylko... bardzie ciastowe no ale jak zwykle goście zadowoleni. Aha i odkryłam dlaczego mi na początku na pianie robiła się taka karmelowa rosa: dawałam za duzo cukru. Tym razem nie miałam 1/2 szkl, wiec dalam mniej i rosy nie było
kashka, no co Ty, widziałm zdjęcia Twoich wypieków - nigdy bym czegos takiego nie zrobiła . Weź smietanę piatnicy.z foremki "wyszło" bez problemów? bo u mnie beza z lekka się przykleiła do boczków i musiałam jej lekuchno pomóc, żeby dało się wyciągnąć kawałek ciasta na talerzyk..
Właśnie się kończy piec Beza mi wyrosła taka, że ledwo w piekarniku się mieściNie ciesz się tak Bea, jak wyjmiesz to opadnie
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.