.agatka. @ 5 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1504283Mnie coś podobnego z udźca indyczgo bardzo smakujeAgatko podasz szczegóły?
Boshka @ 7 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1504673HP a ketchup do zupelnie inny smak. To juz lepiej imho dac sam bbq bezs tego ketchupu.
Ja zaplanowalam w weekendAkurat bedzie jeszcze kilka osob do pomocy w jedzeniuza pierwszym razem robilam z sosami z pierwotnego przepisu i mnie nie powaliło to uznałam że bez sensu wydawać pieniądze. Teraz troche pozmieniałam proporcje, dodałam ziół i zobaczę.
Boshka @ 7 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1504695Moze po prostu nie smakuje ci takie mieso? Ja sie zachecilam juz dawno kiedy zlapalam na jakims kanale pulled pork w 'Man vs Food'.ale było smaczne! Tylko jak dla mnie po prostu bez rewelacji
poserbaby @ 7 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1504699Tu juz się pojawiło tyle wersji tego mięsa, że i z ketchupem może byćJa pozostaję wierna wersji z colą i tylko sosy zmieniłam, bo udało mi się dostać dobry sos w lidlu. Dla mnie to mięsko musi miec właśnie taki smak - lekko podpalany i lekko słodki, inne smaki mi w tym zwyczajnie przeszkadzają. Ale każdemu co innego smakuje przecież, więc ile kucharek, tyle wersjiOtóż to! dlatego próbuję znowu, bo ma potencjał. Póki co pachnie wspaniale!
Cinka @ 5 Feb 2014 napisał:index.php?act=findpost&pid=1504215Ja jak robię to ogromne ilości, piekę w brytfance i powiem szczerze że jemy non stop, a jak się kończy to jest żal że już nieeeee maaaa?Cinko z jak dużej ilości mięska robisz?
Czy można jakoś, kurcze, no ten sos zrobić bardziej "normalny", by wiele nie stracił z oryginału?
Pikantność nam nie przeszkadza ale nie cierpimy sosów typu słodko-kwaśny lub słodko-pikantny.
Będę robić na naszym w domu pędzonym piwku jęczmiennym
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia