ankafaka
Well-known member
- Kwi 11, 2008
- 1,514
- 688
- 113
Pyszny ten hiram. 
A wiecie może skąd ta nazwa? Googlowałam, ale powiązań kulinarnych nie znalazłam.
		 
	
 
Cukru dałam wagowo o połowę mniej niż rabarbaru, a i tak mi się wydaje dość słodkie. Nie przeszkadzało mi to w wyjadaniu z gara za każdym razem jak szłam pomieszać.
Trochę mi przypomniało w smaku tę marmoladę: https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1044 (może przez ten dodatek skórki z cytryny)
A z ciekawości, możecie napisac ile u Was kosztuje rabarbar. Lekko mi ręka zadrżała jak wybierałam łodygi, ale może zupełnie bez powodu
	
		
			
		
		
	
			
			A wiecie może skąd ta nazwa? Googlowałam, ale powiązań kulinarnych nie znalazłam.
 
	Cukru dałam wagowo o połowę mniej niż rabarbaru, a i tak mi się wydaje dość słodkie. Nie przeszkadzało mi to w wyjadaniu z gara za każdym razem jak szłam pomieszać.
Trochę mi przypomniało w smaku tę marmoladę: https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1044 (może przez ten dodatek skórki z cytryny)
A z ciekawości, możecie napisac ile u Was kosztuje rabarbar. Lekko mi ręka zadrżała jak wybierałam łodygi, ale może zupełnie bez powodu
			
				Ostatnią edycję dokonał moderator: 
			
		
	
										
										
											
	
		
			
		
		
	
	
	
		
			
		
		
	
										
									
								 
				
		 
 
		 
 
		 
	 
 
		 
	 
 
		
 
			