![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() pomoc kuchenna ![]() Grupa: Srebrny użytkownik Postów: 125 Dołączył: 28-September 09 Użytkownik nr: 17.752 ![]() |
A jaki miód nadaje sie najlepiej??
|
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 13.646 Dołączył: 6-May 05 Skąd: znikąd Użytkownik nr: 506 ![]() |
Pszczeli.
![]() Wyciskalyscie cytryny, czy wrzucałyście tak po prostu pokrojone? |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 37.713 Dołączył: 10-October 04 Skąd: Piła Użytkownik nr: 116 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz-zawodowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 6.365 Dołączył: 13-November 05 Skąd: Warszawa Użytkownik nr: 956 ![]() |
A jaki miód nadaje sie najlepiej?? Pszczeli. ![]() ![]() Ilona, a co widzisz tak zabawnego w odpowiedzi Hieny na konkretne pytanie, że aż się turlasz ze śmiechu? Dziewczyna zadała bardzo sensowne pytanie a dostała na nie głupią odpowiedź. Czy to jest taki powód do zabawy? A może Wy wiecie lepiej, że miód jest pszczeli i niezależnie z jakich składników ma zawsze taki sam smak, zapach, kolor. Mnie się wydawała, że miody mają bardzo różne smaki i nie każdy nadaje się do danej potrawy. A może się mylę. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 13.646 Dołączył: 6-May 05 Skąd: znikąd Użytkownik nr: 506 ![]() |
Nie nie mylisz się.
Włącz sobie opcję ignora jesli tak na ciebie dzialaja moje (głupie) posty. |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 30.541 Dołączył: 5-May 06 Skąd: Górny Śląsk Użytkownik nr: 1.716 ![]() |
Hazo czy ty kiedykolwiek żartujesz?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 37.713 Dołączył: 10-October 04 Skąd: Piła Użytkownik nr: 116 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 22.933 Dołączył: 20-September 04 Skąd: G...dz Użytkownik nr: 75 ![]() |
A jak z filtrowaniem ?
Kiedys probowalam odsaczyc chyba pomaranczowke, ale kiepsko szlo przez filtr od kawy. |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 13.025 Dołączył: 20-September 04 Skąd: Warszawa Użytkownik nr: 76 ![]() |
Ja jeszcze nie wiem. Filtorwać będę pod koniec listopada
|
|
|
![]()
|
|
czeladnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 2.340 Dołączył: 3-May 06 Użytkownik nr: 1.706 ![]() |
A jak z filtrowaniem ? Kiedys probowalam odsaczyc chyba pomaranczowke, ale kiepsko szlo przez filtr od kawy. Może ten sposób wypróbujesz http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=6...20&start=20 Wczesniej też zaliczyłam filtry do kawy, teraz tylko tak. |
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 22.933 Dołączył: 20-September 04 Skąd: G...dz Użytkownik nr: 75 ![]() |
Dziekuje Sioniu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 10.541 Dołączył: 14-March 05 Użytkownik nr: 409 ![]() |
Ilona, a co widzisz tak zabawnego w odpowiedzi Hieny na konkretne pytanie, że aż się turlasz ze śmiechu? Dziewczyna zadała bardzo sensowne pytanie a dostała na nie głupią odpowiedź. Czy to jest taki powód do zabawy? A może Wy wiecie lepiej, że miód jest pszczeli i niezależnie z jakich składników ma zawsze taki sam smak, zapach, kolor. Mnie się wydawała, że miody mają bardzo różne smaki i nie każdy nadaje się do danej potrawy. A może się mylę. ![]() Ilona w ten sposob "podpisuje" liste obecnosci w watku (-ach). ![]() ![]() ![]() Hazo- nie denerwuj sie takimi drobiazgami ![]() ![]() A w ogole chcialam napisac, ze musze koniecznie sprobowac filtrowania przez rajstopy. ![]() Zawsze mecze sie z filtrami, a to trwa wiecznosc ![]() Jak juz mi za dlugo trwa, to filtr lekko wyciskam, ale kiedys...... mi pekl i od tamtej pory juz tak nie robie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() pomoc kuchenna ![]() Grupa: Srebrny użytkownik Postów: 125 Dołączył: 28-September 09 Użytkownik nr: 17.752 ![]() |
Pszczeli. ![]() Wyciskalyscie cytryny, czy wrzucałyście tak po prostu pokrojone? Powaznie?Pszczeli?Nigdy bym na to nie wpadła... ![]() Hieno-wiesz bardzo do ciebie pasuje twój nick...Skoro moje pytanie wydalo ci sie dziwne trzeba bylo na nie nie odpowiadac,twoje na temat cytryn tez nie jest genialne .... |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Słuchaj- sama zaczelas,ale to nie miejsce na takie dogryzanie i docinki...jak nie masz sie gdzie wyładowac to moze posprzataj albo jakies drzewo porąb... a tu nie dogaduj innym
|
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() szef kuchni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 3.521 Dołączył: 26-May 06 Skąd: PL Użytkownik nr: 1.798 ![]() |
Dziewczyny, bardzo proszę o zaprzestanie pisania zbędnych złośliwości i powrót do tematu wątku.
|
|
|
![]()
|
|
![]() kucharz 3 gwiazdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Złoty użytkownik Postów: 13.025 Dołączył: 20-September 04 Skąd: Warszawa Użytkownik nr: 76 ![]() |
Właśnie nadszedł ten dzień. Idę do piwnicy po nalewkę i muszę ją przefiltrować. I kolejne 3 miesiące oczekiwania.
![]() |
|
|
![]()
|
|
Jak ten czas leci....
Spróbowałam dzisiaj. Jest FANTASTYCZNA. Wstawię nowa z podwójnej porcji, jak tylko nabędę % |
|
|
![]()
|
|
Dzisiaj wstawiam kolejną z podwójnej porcji, będzie gotowa we wrześniu
|
|
|
![]() ![]() |
Wersja Lo-Fi | Datenschutzerklärung | Impressum | Aktualny czas: 13th December 2019 - 00:58 |