Hiena @ 30 Oct 2010 napisał:
Justyna77 @ 23 Sep 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1028563A jaki miód nadaje sie najlepiej??Hiena @ 30 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1043175Pszczeli.
Ilona @ 31 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1043242
Ilona, a co widzisz tak zabawnego w odpowiedzi Hieny na konkretne pytanie, że aż się turlasz ze śmiechu?
Dziewczyna zadała bardzo sensowne pytanie a dostała na nie głupią odpowiedź. Czy to jest taki powód do zabawy?
A może Wy wiecie lepiej, że miód jest pszczeli i niezależnie z jakich składników ma zawsze taki sam smak, zapach, kolor. Mnie się wydawała, że miody mają bardzo różne smaki i nie każdy nadaje się do danej potrawy.
A może się mylę.![]()
hazo @ 31 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1043320Ilona, a co widzisz tak zabawnego w odpowiedzi Hieny na konkretne pytanie, że aż się turlasz ze śmiechu?Najedzona byłam z tego się tak turlałam.
JotHa @ 31 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1043458A jak z filtrowaniem ?
Kiedys probowalam odsaczyc chyba pomaranczowke, ale kiepsko szlo przez filtr od kawy.Może ten sposób wypróbujesz https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=6...20&start=20
Wczesniej też zaliczyłam filtry do kawy, teraz tylko tak.
hazo @ 31 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1043320Ilona, a co widzisz tak zabawnego w odpowiedzi Hieny na konkretne pytanie, że aż się turlasz ze śmiechu?
Dziewczyna zadała bardzo sensowne pytanie a dostała na nie głupią odpowiedź. Czy to jest taki powód do zabawy?
A może Wy wiecie lepiej, że miód jest pszczeli i niezależnie z jakich składników ma zawsze taki sam smak, zapach, kolor. Mnie się wydawała, że miody mają bardzo różne smaki i nie każdy nadaje się do danej potrawy.
A może się mylę.
Ilona w ten sposob "podpisuje" liste obecnosci w watku (-ach).
![]()
![]()
![]()
Hazo- nie denerwuj sie takimi drobiazgami![]()
![]()
A w ogole chcialam napisac, ze musze koniecznie sprobowac filtrowania przez rajstopy.![]()
Zawsze mecze sie z filtrami, a to trwa wiecznosc![]()
Jak juz mi za dlugo trwa, to filtr lekko wyciskam, ale kiedys...... mi pekl i od tamtej pory juz tak nie robie![]()
Hiena @ 30 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1043175Pszczeli.![]()
Wyciskalyscie cytryny, czy wrzucałyście tak po prostu pokrojone?Powaznie?Pszczeli?Nigdy bym na to nie wpadła...![]()
Hieno-wiesz bardzo do ciebie pasuje twój nick...Skoro moje pytanie wydalo ci sie dziwne trzeba bylo na nie nie odpowiadac,twoje na temat cytryn tez nie jest genialne ....
Justyna77 @ 20 Nov 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1051094Powaznie?Pszczeli?Nigdy bym na to nie wpadła...![]()
Hieno-wiesz bardzo do ciebie pasuje twój nick...Skoro moje pytanie wydalo ci sie dziwne trzeba bylo na nie nie odpowiadac,twoje na temat cytryn tez nie jest genialne ....Nie napinaj sie tak, bo Ci żyłka peknie.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.