JotHa
Member
- Wrz 20, 2004
- 22,942
- 0
- 36
kasiak73 @ 4 Jul 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=532574JotHa może spróbuje jeszcze raz zrobic w gazowym ale przy otwartych czy uchylonych drzwiczkach?Kasiu o tym pisalismy juz tutaj duzo wczesniej, nie wiem dokladnie gdzie i kiedy, ale napewno. Przy malych bezikach w gazwoce suszylam dluzej, na wyzszej temperaturze (troche powyzej 100stC) , ale z uchylonymi drzwiczkmi, wiec temp sie zmniejszala. W elektrycznym ciemnieja mi juz przy 75st, susze w 50stC. Duza pavlowe robilam i u siebie i u mamy w tych samych warunkach (czas i temp), ale w roznych piekarnikach elektrycznych i u mamy 'skorka' byla 'grubsza' niz u mnie, wiec indywidualnie trzeba dopiescic.![]()
Ostatnią edycję dokonał moderator: