Akulka @ 28 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=722533A ja po mojej porażce jeszcze sie nie odważyłamAle zdjeciami po oczach dajecie![]()
![]()
to samo mogłabym napisać![]()
Margot @ 29 Jun 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=722782Mnie już namówiły na zakup malin i ....mnie tez, ale zjadlam caly koszyczek![]()
cudne te Wasze fotki, az che sie oblizac monitor
Siostra_Ducket @ 1 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=723469mnie tez, ale zjadlam caly koszyczek![]()
cudne te Wasze fotki, az che sie oblizac monitorja kupiłam i jeszcze mam ,ale nie chce się mi piec bezy i dumam co zrobić ,żeby sie nie narobić![]()
![]()
Margot @ 1 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=723476ja kupiłam i jeszcze mam ,ale nie chce się mi piec bezy i dumam co zrobić ,żeby sie nie narobić![]()
Margot, może zamrozisz, nie ma z tym dużo robotyZamroziłam dzisiaj 3 koszyczki, zimową porą pavlova z malinami to prawdziwy rarytas![]()
![]()
Margot @ 1 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=723485Maraa ale mi sie chce ja jakoś niebanalnie spożytkować tylko ,żeby nie włączać piekarnika ,no wiesz takie lenistwo małe ,ale nie do końcaTo w takim razie polecam Ci to http://mojewypieki.blox.pl/2008/06/Raspber...eal-swirls.html
pyszne jest![]()
olcieek @ 1 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=723576pewnie powiedzą że z malinami ..
ja bym dała oba
I tak właśnie zrobiłam z malinami i jagodamiMogłabym ją jeść codziennie![]()
![]()
olcieek @ 6 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=725291zastrzelę się !Olcieek, nie rozpaczaj, tylko bierz się do roboty, to naprawdę nie jest trudne ciasto, tylko dobrze pianę ubij![]()
![]()
Margot @ 6 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=725252aj,aj,nie mogę na to patrzeć....
Lece do kuchni ....I co tam robiłaś Margot?![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.