Maraa @ 7 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=725614Mogę Ci tylko doradzić, że bezę lepiej suszyć dłużej w niższej temperaturze, niż krócej w zbyt wysokiej. To są oczywiście tylko moje spostrzeżenia.
Moje również.![]()
olcieek @ 8 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=725841haa no i może tu jest mój problem własniebo wszystkie bezy jakie robię to mi sie rumienią jeszcze ..![]()
dobra. na pewno jeszcze kiedyś spróbuję, ale jak wróci rodzina i będzie miał kto jeść. sama dla siebie nie będę robić
ja tam radzę Ci zrobić, ja też przeważnie robię dla samej siebie, bo moja córka rzadko do domu przyjeżdża. Smakuje mi równie dobrze na drugi a nawet trzeci dzień, chociaż było już kiedyś tak, ze jedną połowę olbrzymiej pavlovej zjadłam sobie na obiad a drugą połowę... na deser, no po jakiejś godzinnej przerwie![]()
![]()
JotHa @ 8 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=725920Margot, a Ty z tej kuchni jeszcze nie wyszlas ?
Wyszłam ,bo musiałam do pracy ,ale najgorsze ,że tylko na chęciach sie skończyło i Pavlowej nie ma -jajek za mało było![]()
a teraz mam jajka ,ale nie mam siły piec -po urlopie w pracy cyrk![]()
Ale ja ja upiekę ,obiecuję
BeataSz @ 8 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=725917chociaż było już kiedyś tak, ze jedną połowę olbrzymiej pavlovej zjadłam sobie na obiad a drugą połowę... na deser, no po jakiejś godzinnej przerwie![]()
no i dlatego nie robię![]()
Margot ja też obiecuję, że spróbuję jeszcze raz !)![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.