hihihiiiiiii robiłam go dzisiaj,wyrósł jak szalony i wogóle nie opadł.To jest TEN przepis na biszkoptDzięki!
juhuuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hihihiiiiiii robiłam go dzisiaj,wyrósł jak szalony i wogóle nie opadł.To jest TEN przepis na biszkoptDzięki!
juhuuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jestem po degustacji tortu - takiego delikatnego jeszcze nigdy nie zrobiłam. Przepis wpisany na stałe do zeszytuA fotkę wkleję, jak mi prześlą.
no ja to dziś zaskikam się ze szczęścia![]()
![]()
![]()
cieszę się jak dziecko![]()
![]()
![]()
Isabell, w jakiej tortownicy robiłaś? 26 cm czy mniejszej?no właśnie patrząc na przepis myślałam ,że w mała tortownica to będzie w sam razi żałuję bo mi wyszedł w 22 cm tortownicy ale wyszedł mi dużo poza
łał...
ja też tak zrobiłam jak mi się upiekł![]()
Isabell wyszedł Ci cudny![]()
![]()
Cieszę się
![]()
![]()
dziekuję i na stałe go będę robić![]()
jest jak dla mnie naj naj a sąsiadka co jest cukiernikiem i piecze po wsi zajadała tak szybko ,że ja normalnie omało co z krzesła nie spadłam![]()
![]()
Cieszę się
![]()
![]()
jest jak dla mnie naj naj a sąsiadka co jest cukiernikiem i piecze po wsi zajadała tak szybko ,że ja normalnie omało co z krzesła nie spadłam![]()
![]()
Cieszę się
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no właśnie tak to oamło by było ze mną- a nie wierzyła ,że tylko z 4 jajek bo ona robi to chyba z 8 i wychodzi jej taki sam![]()
![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.