Paulinka @ 17 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=488376dopisałam, a jeszcze przypomniało mi sie że ostatnio robiłam z wyrobu czekoladopodobnego (ble, miałam w domu skądś i trzeba było zużyć), jak zwykle wyszło pyszne
Czyli z tej deserowej wyjdzie cos znosnego?
Bo chciałabym na ciasto przerobic, bo raz leżą, dwa, jak z nimi coś nie zrobię, to jednego dnia obie wrąbię![]()
Akulka @ 17 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=488325Dzięki dziewczynyMam dwie deserowe własnie, jak dokupie gorzką 90% to wyjdzie mi coś zjadliwego?
Cukier i tak przewaznie standardowo obcinam prawie w każdym cieście.
według mnie wyjdzie pysznerób i się chwal![]()
![]()
Paulinka @ 17 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=488376Ja pieke w 24x38, czyli taka standardowa duża
Paulinko, dopisz w przepisie, ok?
Merci
upieklam w blaszce 20x30cm czyli malutkiej i wyszlo mi niskie na 2cm, przepyszne, tak dobre, ze dzis znow pieke ale musze robic cos zle skoro takie niskie a startowo przeznaczone na wyzsza blaszke
Paulinka @ 17 Jul 2005 napisał:index.php?act=findpost&pid=149207obiecane zdjęcia![]()
![]()
![]()
kurcze nie za piękne one i nie za ostre w dodatku wieczorem jak już słoneczko zaszło ale co nieco chyba widać <!--emoid--><!--endemo-->
uuuuuooooooooooooooo
nie za piekne ????![]()
![]()
![]()
![]()
slina mi cieknie po brodzie na widok tego gornego - z peknieta czekolada
ech...
trudno,
cos z zycia trzeba miec![]()
![]()
osobiscie mam w planie wyprobowac i zdac relacje z przepisu z kalendarza winiarni
wygladaja jak moje ulubione z restauracji "Lone star"
![]()
kurcze, nie ma lepszych ciasteczek jak brownies
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.