Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Pyszne bagietki!!! Zrobilam z samymi orzechami, bo nie mialam rodzynek w domu. Chupiaca skorka, mieciutkie wnetrze - pycha! I bardzo szybkie do zrobienia. Na pewno wchodza na stale do naszego menu
sa przepyszne, robilam z podwojnej porcji, wyszly mi wiec trzy na szerokosc blachy z piekarnika,
wieczorem wstawie zdjecie, bo teraz chce zaniesc bagietke kolezance do szpitala, musze zdazyc przed kolacja
Rosną sobie przed pieczeniem, Dziu obrabia swoją część ciasta, bo chyba postanowiła dążyć do doskonałości w kategorii kamiennych bułeczek. Laskowych miałam tylko pół szklanki, więc uzupełniłam posiekanymi grubo migdałami. Mam nadzieję, że młodzieży zasmakują.