Bulka bagietkowa z rodzynkami i orzechami

.agatka.

Member
Lis 7, 2008
14,687
1
0
upiekłam i ja
icon_smile.gif
pyszne pieczywo
icon_smile.gif


 

Załączniki

  • S8007369.JPG
    S8007369.JPG
    151.6 KB · Wyświetleń: 0

kermidt

Moderator
Członek ekipy
Wrz 17, 2004
44,979
4
0
Jednym slowem ktos raz w roku
icon_wink.gif


Czekam na ochlodzenie i zawijam rekawy.
Jeszcze jej nie robilam KA.
 

Aniutka

Well-known member
Maj 11, 2008
2,094
1,517
113
Pyszne bagietki!!! Zrobilam z samymi orzechami, bo nie mialam rodzynek w domu. Chupiaca skorka, mieciutkie wnetrze - pycha! I bardzo szybkie do zrobienia. Na pewno wchodza na stale do naszego menu
icon_smile.gif
 

mexikana

Active member
Sty 15, 2008
6,772
26
48
ciasto juz rosnie
icon_smile.gif



i gotowe
icon_smile.gif

sa przepyszne, robilam z podwojnej porcji, wyszly mi wiec trzy na szerokosc blachy z piekarnika,
wieczorem wstawie zdjecie, bo teraz chce zaniesc bagietke kolezance do szpitala, musze zdazyc przed kolacja ;)

DSCF2894.jpg
 

Załączniki

  • DSCF2894.jpg
    DSCF2894.jpg
    68.5 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator:

Lis

Member
Lip 29, 2005
13,335
0
36
Rosną sobie przed pieczeniem, Dziu obrabia swoją część ciasta, bo chyba postanowiła dążyć do doskonałości w kategorii kamiennych bułeczek. Laskowych miałam tylko pół szklanki, więc uzupełniłam posiekanymi grubo migdałami. Mam nadzieję, że młodzieży zasmakują.