Margot @ 28 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=743765Ale zdjęcia ,Maraa zakładaj bloga i to już dziś najlepiejMargot, ja założę zaraz po TobieTo byłby dopiero blog, codziennie nowe propozycje. Odwiedzałabym Cię codziennie!![]()
![]()
Maraa @ 28 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=743767Margot, ja założę zaraz po TobieTo byłby dopiero blog, codziennie nowe propozycje. Odwiedzałabym Cię codziennie!![]()
co dziennie nowości![]()
całe dwa dni wolne a ja nawet chleba nie upiekłam....
Maraa @ 28 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=743758Upiekłam dzisiaj... ale od razu z podwójnej porcji! I dobrze zrobiłam![]()
Margot, one są pyszne! Powtórzę na pewno jeszcze nie jeden raz... Dzięki za przepis
ale apetyczne![]()
![]()
Margot @ 28 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=743773co dziennie nowości![]()
całe dwa dni wolne a ja nawet chleba nie upiekłam....I tak uważam, że Twój blog miałby najciekawsze propozycje!
Moni, Krystyno dziękuję!
Zdjęcia robiłam jak bułeczki były jeszcze ciepłe, później nie byłoby co sfotografować![]()
iwona44 @ 4 Sep 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=746493Czy można zrobić te bułki wytrawne,czyli zwykły jogurt i sól![]()
Też się zastanawiałam nad wersją wytrawną.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.