Atunia nie otwiera mi sie twoj skan
Który konkretnie?
Pozdrawiam wakacyjnie
Atunia
Malgosiu dziekuje - zajrzalam do watku pokopiowalam teraz bedzie do druknieciaa potem lektura - czytanko powolutku aby wszystko dokladnie zrozumiec...![]()
tylko u mnie jest pare problemow:
1. nie mam maszyny do chleba ;(
2. nie mam koszyczkow do wyrastania...
3 bede go piec w piekarniku i czy mozna na plaskiej blaszce...
4 jak kroic - pionowo czy poziomo???? bo niby do samego dna czyli wynikaloby ze z pionu![]()
a w niedziele bede robic z mieszanki chleb slonecznikowydo niego nie trzeba zakwasu a zobacze jak to sie robi ;p![]()
pozdrowienia1. wyrabianie ręką też jest fajne, daje taką atawistyczną przyjemność - czuję się wtedy jak jaskoniowiec Moj mikser nei lubił ciasta chlebowego, ale wiele osob z powodzeniem wyrabia mikserem
2. użyj durszlaka Robiłam tak przez wiele miesięcy
3. jeśli nie masz kamienia, to ja radze keksówkę. Ciasto często jest rzadkie i często jest pokusa, zeby dosypać mąki. To najgorsze, co można zrobić chlebowi!
4.nie rozumiem 4 pytania!
powodzenia, napewno się uda!
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.