kornasia @ 17 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1038139U mnie sie wlasnie piecze (z WP po godzinach), dawno go nie pieklam, wiec jak jest okazja, to trzeba nadrobic![]()
kornasia @ 17 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1038139U mnie sie wlasnie piecze (z WP po godzinach), dawno go nie pieklam, wiec jak jest okazja, to trzeba nadrobic![]()
nikka @ 17 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1077018Jesteś dla mnie prawie jak Hammelman. Każdy ma swojego guru, prawda?
Dobrze, ze dodałaś "prawie"![]()
![]()
Panu .H. to ja może mogłabym mąkę przesiewacć i formy smarowac, nic wiecej![]()
BeataSz @ 25 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1271450Ja bardzo żałuję, że tak mało teraz piekę
Ja tez! Lubie piec chleby, ale nie ma kto jesc... jeszcze mam 3 porcje (cwitartki) chleba w zamrazalce![]()
BeataSz @ 25 Mar 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1271450o, widzę, że nikt Ci Neteczko nie odpowiedział, czy to oznacza, że nikt tu od dawna nie zaglądał i nie piekł tego chleba?
Ale odpowiadać pewnie już nie trzeba, bo już mistrzyni chlebowa z Ciebie![]()
Ja bardzo żałuję, że tak mało teraz piekę
Masz rację już doszłam co i jak ma wyglądać w przypadku tego chleba.Beatko,gdzie mnie tam do mistrzyni chlebowej
Może za parę lat
Ale dziękuję za miłe słowa![]()
![]()
Ja mam szczęście,że mam w domu trzech facetów lubiących domowy chlebuś,więc ze zjadaniem nie ma większych problemów.![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.