dziunia @ 3 Jun 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=515932Robiłam to ciasto wczoraj, ponieważ miało być bardziej wystawnie to na biszkopcie,Czy to jedno z TYCH ciast? Przewspaniałe
domowy?
A te roladki przetestuję ,bo pięknie wyglądają
olcieek @ 28 Jan 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=653751Cholercia a Wy robiłyście do tego ciasta masę budyniową jak w przepisie?
Bo mi nigdy nie wychodzi taka masa gotowana z żółtkami i nie wiem teraz .. zawsze mi płynie chociaż przed ucieraniem pół dnia i masło i budyń stoją w temp. pokojowej. potem w lodówce też się nie ścina ;/
A i jeszcze pytanie do Carmel mam.
Dawłaś w środek jedną warstwę krakersów ?
W ogóle jaka jest u Ciebie kolejnośc warstw ? zrezygnowałaś ze śmietany ?
Carmel @ 30 Jan 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=654401jak pisałam zrobiłam na biszkopcie
przekroiłam go dwa razy
biszkopt
dżem
toffi
biszkopt
bita śmietana
biszkopt
toffi
orzechy
Pokaż załącznik 21741
krakersów nie ma
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.