Oj u nas jest tak że za ten rabarbar do ciasta zapłaciłam 60 graż sie sama niesamowicie zdziwiłam, ze to takie tanie![]()
ale Wy tam macie pewnie inaczej
No my tu mamy rzeczywiscie inaczej:
Po pierwsze primo po raz pierwszy odkad tu mieszkam udalo mi sie kupic w Portugalii rabarbar i wreszcie moge zrobic to ciasto, zamiast slinic klawiature na widok waszych zdjec.
Po drugie primo - 1kg kosztuje 15 euro.![]()
![]()
Lis @ 30 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=496627Zrób z samym rabarbarem, mrożone sie rozciapają w tym kremie.OK, to nie ryzykujeDzieki![]()
![]()
Lis @ 30 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=496532Podrzucam do góry, bo rabarbar podobno juz był widziany na mieście
Co więcej- widziany na Jelonkach. 4,80 za kilogram
Pożarty na surowo![]()
Lis @ 1 May 2007 napisał:
Lis @ 1 May 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=496758O dżizasNa surowo.
Się nie dziwuj ino spróbuj. Jak byłam mała jadłam z cukrem, teraz saute. O dziwo słodkolubny Czh zajadał ze smakiem taki właśnie "goły".
Sinistra @ 2 May 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=497412Się nie dziwuj ino spróbuj. Jak byłam mała jadłam z cukrem, teraz saute. O dziwo słodkolubny Czh zajadał ze smakiem taki właśnie "goły".ja tez lubie rabarbar na surowo, ale to niezbyt zdrowo, a raczej w ogole nie zdrowo... no ale mowi sie trudno![]()
Malgosimi @ 5 May 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=499120ja tez lubie rabarbar na surowo, ale to niezbyt zdrowo, a raczej w ogole nie zdrowo...![]()
Btw czy jest jakakolwiek rzecz, która można jeść i pić bez obaw o swoje zdrowie?
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.