zawsze wstawiam do nagrzanego![]()
ja tez mam 18 latale takich cudow w kuchni robic nie umiem
![]()
CYTATAgusiu- tak, mam 18 latja tez mam 18 latale takich cudow w kuchni robic nie umiem
dopóki nie zajrzałam na cin cina to też nie umiałamposiedz tu troszke z nami to aż się zdziwisz co Ci z piekarnika zacznie wychodzić
Trzeba piec i jak tylko wystygnie nadmiar zamrozić.no to tak zrobie - a pozniej jak go rozrazac? po prostu wystawic z zamrazarki?
zjeść albo obdzielić sąsiadówz sasiadami nie mam zbyt bliskich stosunkow... i w sumie nie chce miec
="trzkasienka]
zjeść albo obdzielić sąsiadówz sasiadami nie mam zbyt bliskich stosunkow... i w sumie nie chce miecRozumiem to doskonale
Więc chyba faktycznie pozostaje tylko zamrożenie, a potem rozmrożenie, ja bym rozmrażała w microfali, jeżeli oczywiście masz, zwłaszcza, że bardzo lubię takie jeszcze ciepłe ciacho drożdżowe, chociaż opinii co do sera rozmrażanego ni zmieniłam![]()
Ja też nie mam uprzedzeń, też smakuje mi tak samo. Drożdżówki z serem zawsze mrożę tuż po upieczeniu i potem nawet niektórzy zjadacze nie wiedzą jedząc, że to odmrażane jest .
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.