nielegalna @ 7 Jan 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1653794Witam, czy doradzicie czy można je upiec w piekarniku a nie smażyć w tłuszczu?te nie , jak chcesz ciasteczka bardzo podobne do smaku faworków to polecam te
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=15732&hl=winne
bardzo cienko wałkować, robić jak faworki i pic w ciut wyższej temperaturze , tyle ,ze krócej i dobrze 1 łyżkę wina zamienić na 1 łyżkę octu jabłkowego
Margot @ 7 Jan 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1653798te nie , jak chcesz ciasteczka bardzo podobne do smaku faworków to polecam te
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=15732&hl=winne
bardzo cienko wałkować, robić jak faworki i pic w ciut wyższej temperaturze , tyle ,ze krócej i dobrze 1 łyżkę wina zamienić na 1 łyżkę octu jabłkowegoNo niestety, spróbowałam z ciekawości i z faworkami nie miały nic wspólnego oprócz kształtu. Poza tym, jak się zastanowić, ok, nie smaży się ich w tłuszczu, ale za to składają się z niego w połowie, więc zysk żaden, a strata na smaku olbrzymia.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.