Elzunia @ 12 May 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1660745Pokroilam i nastawilam. Po tym jak Buka napisala, ze ma 2 litry gotowego produktu, kupilam pol kilograma rabarbaru. Wystarczy.Optymistka z Ciebie.
AnkaP @ 16 May 2020 napisał:index.php?act=findpost&pid=1660963Trudno powiedzieć, bo chyba miałam miarkę w oku, skoro dżemu wyszło mi akurat tyle, żeby napełnić naszykowane słoiczki. Ale to, co zlizywałam z łyżki, smakowało mi bardzo. Mój dżem taki znów niskocukrowy nie jest, bo na 2 kg rabarbaru dałam 1 kg cukru, może trochę mniej, bo widziałam, że mąż podżerał ten cukier, gdy go najpierw próbował utłuc w moździerzu, a potem traktował blenderem. Na ale cóż, jak kupił cukier w kostkach, to musiał go jakoś na bardziej miałki przerobić, doooobre.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia