Siedmiokropka @ 29 Jul 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1583864A ić z tym zdjęciemNooo, a ja musiałam je robić, a zjeść nie mogłam, to był ból!
I patrzeć jak ktoś wcina 30 sztuk łapczywie,
najbardziej śliniłam się do wersji topione masełko i cukier, boska woń
Buka @ 30 Jul 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1583907Kashko, gratuluję charakteru. Sam widok zniewala, a co dopiero wykonać własnołapnie i nie tknąć. Zdarzało mi się, ale tylko wtedy, kiedy wykonywanej potrawy nie lubiłam, np. śledzi.
Powiedz mi, czy te wyrzeczenia chociaż Ci służą, czujesz się lepiej?
Knedle u mnie jutro, już któryś raz w tym sezonie. Póki morele są.Buko lepiej ciut, język już nie jest sztywny i oparzony,
jest dobrze czasem kilka dni w miesiącu gdy nie mam charakterystycznego dławienia się kołkiem i stałej jego bytności.
I już nie mam stałego kaszlua kaszlałam i dusiłam się od chyba 7 roku życia non stop
Ciekawam czy można morele bez pestek zamrozić by móc z nich zimą zrobić knedliki
kasha @ 30 Jul 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1583928Ciekawam czy można morele bez pestek zamrozić by móc z nich zimą zrobić knedlikiMożna.
h-elen @ 5 Aug 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1584500...inni (sześciolatka) z cukrem pudrem bo kwaśne to nie jej smakiAby nie były kwaśne w miejsce po pestce wkłada się małą kostkę cukru, tak jak w przepisie.
hazo @ 5 Aug 2015 napisał:index.php?act=findpost&pid=1584505Aby nie były kwaśne w miejsce po pestce wkłada się małą kostkę cukru, tak jak w przepisie.Nie miałam cukru w kostkach ale wsypywałam łyżeczką. Dla mnie były idealne.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia