kasaaja @ 24 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=454788Jak długo może stać ?Bym powiedziała, ze im dłuzej tym lepiejTylko czy na pewno wytrzyma![]()
![]()
Ja mam już smutne resztki ;-(
Akulka @ 27 Feb 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=455852Ja mam już smutne resztki ;-(Czas najwyższy na powtórkę![]()
![]()
![]()
Kiedyś też muszę zrobić, bo ciekawa jestem jak smakuje![]()
Ja kawy nie pije ,bo nie lubie.Ale ten likier to niebo,smakuje mi nad podziw.
CYTATU mnie stał prawie rokU mnie by nie wystal![]()
Jobi![]()
kawazmlekiem @ 15 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=562803Jest świetny. Teraz muszę się tłuc po łapach, bo to na prezent zrobiłam.Tłukę się po łapach razem z Tobą, bo też właśnie zrobiłam.
Najwięcej czasu straciłam przy filtrowaniu kawy, bo nie znając się zupełnie na niej kupiłam bardzo drobno zmieloną i po przecedzeniu przez najdrobniejsze sitko i tak dużo fusów zostało. Musiałam przefiltrować, bo nie chciałam mieć w środku osadu z fusów.
dziunia @ 16 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=563867Tylko zapomniałam, że teraz ćwiartki wódki to unijne 200 ml, a nie 250 jak kiedyś, więc ciut słabszy pewnie jest ale może go wzmocnię spirytusem odrobinkę
Miałam tak samo i wzmocniłam.
hazo @ 16 Aug 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=563496Najwięcej czasu straciłam przy filtrowaniu kawy, bo nie znając się zupełnie na niej kupiłam bardzo drobno zmieloną i po przecedzeniu przez najdrobniejsze sitko i tak dużo fusów zostało. Musiałam przefiltrować, bo nie chciałam mieć w środku osadu z fusów.Bardzo cenna uwaga.
Ja też zaparzyłam drobno mieloną i tego mułu jest po prostu fuuuuuuul.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.