ulinqa @ 14 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1091534Haft richelieu... muszę u mamy poszukać, ona takie wyszywała kiedyś... hm..
A jak czyścicie mąkę z tortu? bo cukier się "wtopi" a mąka?PYNDZLEM!!!!!
ulinqa @ 14 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1091534Haft richelieu... muszę u mamy poszukać, ona takie wyszywała kiedyś... hm..
A jak czyścicie mąkę z tortu? bo cukier się "wtopi" a mąka?
waszkamaszka - taki mąż to skarb!
ja swojego zobaczę jak już będzie spał kiedy wrócę...ja mąkę zawsze papierowym ręcznikiem czyszczę, z masy cukrowej schodzi spoko, gorzej z marcepanowej
waszka tylko pozazdrościc) baw się dobrze
sylkag66 @ 14 Feb 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1091545Jakich barwników w proszku uzywacie? jaki to jest koszt? Ja kupiłam wiltona w żelu, z tego co wyczytałam to dużo osób chwaliło je. Barwiłam tylko kilka razy . Podajcie swoja opinię..,...ja używam w proszku bo takie były najtańsze jak zaczynałam przygodę z masą ale teraz powoli dokupuje w żelu są najlepsze
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.