Dorota519 @ 21 May 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1293188Dziewczyny mam pytanko. Czy któraś z was założyła sobie firmę zajmującą się pieczeniem tortów? Jeżeli tak to proszę o meila z informacjami jakie formalności trzeba załatwic. prosze o meila poniewaz to chyba nie jest miejsce na takie pytania i odpowiedzi. Pozdrawiam
Dorota519@gmail.comJa bym też była zainteresowana stroną formalną jak to wygląda moj e-mail czarnowodzianka@wp.pl
mag-pio @ 22 May 2012 napisał:
lusia74 @ 22 May 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1293415siarita złotym lub srebrnym zawsze się tylko maluje na sucho lub mokro nigdy nie wgniatasz barwnika do masy!!!![]()
Dobrze, ale w jaki sposób?
PS. Trudno, nie znam się, ale powiedz, czemu się nie wgniata?
Siarita @ 22 May 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1293452![]()
Dobrze, ale w jaki sposób?
PS. Trudno, nie znam się, ale powiedz, czemu się nie wgniata?dlatego że jak wgnieciesz taki barwnik to masa nie wyjdzie w kolrze złota , maczasz pędzel w barwniku i malujesz![]()
lusia74 @ 22 May 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1293481maczasz pędzel w barwniku i malujesz
zgadzam się z lusią![]()
srebrny i złoty jak najbardziej nakładamy pędzelkiem (najlepiej jak największym, coś w stylu takiego do pudru sypkiego!)
ja nakładam je ruchami kolistymijakbym się malowała, haha!![]()
malena h @ 22 May 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1293506zgadzam się z lusią![]()
srebrny i złoty jak najbardziej nakładamy pędzelkiem (najlepiej jak największym, coś w stylu takiego do pudru sypkiego!)
ja nakładam je ruchami kolistymijakbym się malowała, haha!
Ok, ale na sucho? I to pozostanie na torcie? (Jak wspominalam mam barwnik w proszku)
Dziekuje![]()
Siarita @ 21 May 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1293024Wybacz Lambethka, ale czy Beata34 nie miała na myśli pikowanie na bocznych ścianach tortu, jak na kurtce (w kwadraciki + często perełki między nimi)? Mnie też to ciekawi.
PS. Beato34, wybacz wtrącanie się...
heheh a mozliwepozno juz bylo jak pisalam i moje zaslepione oczy mogly czegos niezakonotowac![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.