neta1976 @ 13 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=727538 Pokaż załącznik 28817
Robiłam wczoraj torcik z tą masą na urodziny kolegi. jest super. Następnym razem tylko muszę pamiętać aby środek tortu był mniej słodki bo w połączeni z tą masą zrobił się ulepek.O rany .Cycki jak prawdziwe.Lepsze od Pameli A.Jaki To ,,sylikon'' taki ładny ,okrągły?Podziwiam.
terjon @ 14 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=727660O rany .Cycki jak prawdziwe.Lepsze od Pameli A.Jaki To ,,sylikon'' taki ładny ,okrągły?Podziwiam.Cycki robiłam z 3 galaretek rozpuszczonych w 2 szkl wody. Nalałam do miseczek plastikowych o odpowiednim rozmiarze. W dotyku były jak prawdziwe (stwierdzenie panów którzy dotykali).![]()
terjon @ 14 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=727713Mam pytanie.Kiedyś sztuczny marcepan polożyłam bezpośrednio na galaretkę i zaczął mi się rozpuszczać.Czy galaretki posmarowałaś grubo kremem maśanym czy znalazlaś jakiś inny sposób?Cały tort i galaretki na wierzchu pomazałam tylko trochę masą maślaną. Tort wiozłam kilkanaście kilometrów w samym środku upału i nic mi nie spłynęło.
Cinka @ 31 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=733370Ewa na pewno wiesz że praktyka czyni mistrza
Mam pytanie a jak sie robi zeby było tak ładnie, chodzi mi o to ze chciałabym na cały tort połozyc ta mase ale chche zeby wszedzie było gładkie a nie ciasto jedno na drugimm , jak je wygladzic? woda?odpiszcie prosze...
Cinka @ 31 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=733370Ewa na pewno wiesz że praktyka czyni mistrza
Mam pytanie a jak sie robi zeby było tak ładnie, chodzi mi o to ze chciałabym na cały tort połozyc ta mase ale chche zeby wszedzie było gładkie a nie ciasto jedno na drugimm , jak je wygladzic? woda?odpiszcie prosze...
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.