Cinka @ 28 Jan 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=653718JotHa - 2-3 dni wcześniej spokojnie, można też jeszcze wcześniej, ale wtedy im dłużej to trwa tym bardziej powierzchnia ozdób przysycha i kolor płowieje, robi się pastelowy... jest jednak też jeden plus dłuższego przechowywania - ozdoby sztywnieją i są bardzo trwałe - nie odkształcą się już.O ! Jak dobrze !
Cinka @ 2 Feb 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=656145Super wyszło - piękny torcik - brawo!
Hej skanna! Mnie się wydaje, że każdy tort jest superbo jest niepowtarzalny...i Twój również...pewnie był bardzo smaczny
, pozdrawiam!![]()
a takie kolorowe torty "kisielowe" lubią moje bliźniaki:
ten po lewej to morelowo- czekoladowy dla syna a po prawej wiśniowo-śmietankowy dla córki
katarzyna1983 @ 4 Feb 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=656641hmm takie apetyczne te torciska....
a czy mozna prosic o przepis na kisielowe![]()
![]()
bo nie znalazlam na stronkach![]()
pozdrawiamJuż podaję!
To przepis mojej mamy- zawsze robiła sama torty i były bajecznie kolorowe i pachnące.
To taki smak i zapach z dzieciństwa, który zapamiętam do końca życia.
Teraz ja je robię moim dzieciom i one też je uwielbiają.
A robi się go tak: https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=23575
Pozdrawiam!!!
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.