Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Dziękuję za przepis na masę. Zainspirowana Waszą twórczością postanowiłam zrobić dekorację na tort dla przyjaciół. to moja pierwsza tego typu dekoracja, do tej pory bawiłam się w esy floresy z kremu. Oto moje lilijki, do tego jeszcze tort kokosowy i mam nadzieje, że będzie ładnie.
Dziękuję za dobre słowa. Będę mieć teraz motywację do tego, by udoskonalać swoje umiejętności. Już w lipcu będzie kolejna okazja na zrobienie torta tym razem dla siebie.
Witam, mam jedno strasznie ważne pytanie... Chce zrobić tort i cały obłożyć tym lukrem plastycznym. Powiedzcie mi czy można go położyć na bitej śmietanie z zagestnikiem?? Jeżeli nie to na jakiej masie można?? Potrzebuję to wiedzieć do jutra
Slyszałam że na niektórych masach może się rozpłynąć
Tutaj jest przepis na tort przekładany bitą śmietaną, a dekoracja zrobiona jest z masy cukrowej.
Bita śmietana rozpuszcza cukier i dlatego powinno się tort posmarować cienką warstwą masy maślanej. W podanym przepisie znajdziesz sposób jej wykonania.
Życzę powodzenia
Witam, jestem tu od niedawna. Podziwiam Was za te cuda, ja zaczęłam od robienia ozdób, może nie powinnam się chwalić, bo niby nie ma czym, ale ciesze się, że zaczyna mi coś wychodzić. Jutro robię tort na urodziny siostry, zrobię zdjęcia to wkleję, pozdrawiam.
Wedle życzenia tort w całej okazałości, daleko mi jeszce do Waszych arcydzieł, ale obiecuję podszkolę się. kupne śa tylko perełki, resztę to już sama robiłam.