Masy plastyczne do stylu angielskiego oraz wykrawaczki

Status
Ten wątek został zamknięty.

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Nie wiem dlaczego Wam się nie otwiera. Sprawdziłam jeszcze raz i ja w to wchodzę. Ale gdyby się wam chciało trochę poszperać to jest to Wielkie Żarcie - trzeba wejść w - artykuły i np. zajączek jest na stronie 11, kwiaty na 7.
O, kurcze pojęcia nie mam czy nie naruszam regulaminu. Jeżeli tak to przepraszam i proszę o usunięcie posta.
gruebel_2.gif

ania-magda

Member
Gru 30, 2009
347
0
0
Dla zainteresowanych skan z katalogu P.AN Centrum "Nowości 2010" o targach:

Pokaż załącznik 55190

Czyli jeśli ktoś zainteresowany, to w dniach 12-16 września 2010 w Poznaniu odbędą się targi z pokazami "Polagra-food", na których najprawdopodobniej będzie p. Małgorzata Weber. Podobno w tym samym czasie będą dni otwarte w P.AN Centrum, które znajduje się ok. 300m od miejsca targów, i zostaną tam zorganizowane bezpłatne kursy ze stylu angielskiego... Chętnie bym się wybrała
icon_mrgreen.gif
Szkoda tylko, że to będzie niedziela, poniedziałek, wtorek i środa.

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
Ooo ja też bym chciała
cry_1.gif
Już w ubiegłym roku robiłam podchody, ale cóż, plany sobie życie sobie.....

Na razie kolejny eksperyment:
IMG_0066.JPG
Ma troche dziwny wyraz twarzy
gruebel_2.gif
chyba zdziwila się że ją zrobiłam
rofl.gif
ja też
rofl.gif

Załączniki

• IMG_0066.JPG
    IMG_0066.JPG
    399.6 KB · Wyświetleń: 0

balbina1204

Member
Cze 17, 2010
77
0
0
Super lala. E tam wcale nie zdziwiona. Ja tez eksperymentowalam ale wstydze sie ukazac co mi wyszlo, Nastepnym razem

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Chachu, kliknij na - ludki i zwierzątka. Wejdziesz w spis treści i po kolei klikaj np.
Modelado de un pony - będzie filmik jak zrobić kucyka Pony.

balbina1204

Member
Cze 17, 2010
77
0
0
Ok. Do odwaznych swiat nalezy i pokazuje moja ,, balbinke,, Praktyka czyni mistrzem , wiec nastepne beda ladniejsze

Załączniki

• 007.JPG
    007.JPG
    3.2 MB · Wyświetleń: 0

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Bardzo proszę Helen. Ostatnio długo siedziałam w domu na zwolnieniu lekarskim i godzinami oglądałam filmy na youtube. Znalazłam sporo ciekawych rzeczy. Jak czegoś szukacie piszcie, może pomogę.
Ten film jest fajny:
głowa z masy

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Balbina, twoja Balbinka świetnie pasuje do mojego Bolusia. Boluś to moja pierwsza figurka i choć nie jest zbyt piękny został w domu na pamiątkę.
Zdj_cie0395.jpg

Załączniki

• Zdj_cie0395.jpg
    Zdj_cie0395.jpg
    83.5 KB · Wyświetleń: 0

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
Śliczne ludki!! Nowa społeczność cinowa nam powsataje
icon_mrgreen.gif

SAbinal nie moge se polukać na te zwierzaki bo wyświetla się komunikat że ten film nie może być obejrzany . I tyle!!!!

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Jo_anno świetne! I jak tu coś zrobić, jak znów do oglądania filmy na długo

Chachu, spróbuj np. jutro jeszcze raz. Nie wiem od czego to zależy, ale ta stronka tak ma,że niekiedy się te filmy nie otwierają. Popołudniu patrzyłam jak zrobić żyrafę i wszystko było ok. a teraz też nie mogę w to wejść.

iza-gr

Member
Sie 26, 2009
213
0
0
sabinal, Jo_anna1 - dobrze, ze mam wakacje bo z waszymi linkami popłynęłabym z czasem...

ania-magda

Member
Gru 30, 2009
347
0
0
Ja jak czasem wejdę na youtube to i z godzinę albo dwie potrafię oglądać te filmiki
rofl.gif

Pamiętacie, jak jakiś czas temu pisałam o cyferkach za 14,99zł w TKMaxx? Otóż dzisiaj poszłam do tego sklepu i... własnym oczom nie wierząc ujrzałam przed sobą metalowe foremki do wykrawania LITEREK i CYFEREK za niecałe 25zł! Bardzo podobne do tych z tortownia.pl, a o ile tańsze. Niestety, znalazłam tylko jeden taki zestaw, drugi był w tej samej cenie tylko że bez cyferek. A więc szybko wzięłam go i może jutro zrobię fotki, to pokażę jak to wygląda
icon_mrgreen.gif
Nie mówiąc już o tym, że zaopatrzyłam się w nową tortownicę i palnik do Creme brulee i piękny zeszyt z żółtymi kartkami do przepisów
dump.gif

Spes

Member
Kwi 20, 2010
349
0
0
ania-magda @ 2 Aug 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1011167Ja jak czasem wejdę na youtube to i z godzinę albo dwie potrafię oglądać te filmiki
rofl.gif

Pamiętacie, jak jakiś czas temu pisałam o cyferkach za 14,99zł w TKMaxx? Otóż dzisiaj poszłam do tego sklepu i... własnym oczom nie wierząc ujrzałam przed sobą metalowe foremki do wykrawania LITEREK i CYFEREK za niecałe 25zł! Bardzo podobne do tych z tortownia.pl, a o ile tańsze. Niestety, znalazłam tylko jeden taki zestaw, drugi był w tej samej cenie tylko że bez cyferek. A więc szybko wzięłam go i może jutro zrobię fotki, to pokażę jak to wygląda
icon_mrgreen.gif
Nie mówiąc już o tym, że zaopatrzyłam się w nową tortownicę i palnik do Creme brulee i piękny zeszyt z żółtymi kartkami do przepisów
dump.gif
A to Ci sie udało...
Te literki sa duże?
Oni prowadza sprzedaz wysylkowa?
Mam tylko cyfry i nie do wykrawania...ale do zalewania...

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Status
Ten wątek został zamknięty.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy