Masy plastyczne do stylu angielskiego oraz wykrawaczki

Status
Ten wątek został zamknięty.

Spes

Member
Kwi 20, 2010
349
0
0
A ja chciałabym wiedziec gdzie mozna takie duże tylki kupić, bo te co mam (Wiltona) sa malenkie i róże wychodza malutkie..
Czy któras z Was wie?
A może mnie sie wydaje ,że one takie duże są te do róż... patrząc proporcjonalie nawet do dłoni ...

Ostatnią edycję dokonał moderator:

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113
sabinal @ 21 Jul 2010 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1006117Spes, tylki mają różne rozmiary. Zobacz tu, może znjdziesz coś większego:
tylki
Chciałam wpisać ten sam adres
icon_smile.gif
...
Potwierdam, tylki są bardzo duże, zgodnie z podanymi rozmiarami i dobrej jakości.
Sprzedawca jest wiarygodny
icon_smile.gif

Spes

Member
Kwi 20, 2010
349
0
0

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113
robiłam, robiłam... przyjęcie imieninowe męża
icon_smile.gif

Ale nie było co pokazywać... orzechowiec i bananowy song (Krystyny)...
Teraz obmyślam tort na osiemnastkę... jakiś zarys już się klaruje:) dam znać jak coś ulepię
icon_smile.gif

Pozdrawiam

PS
talentów ci u nas dostatek !

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Zamawiałam już w Przydasiowni. Faktycznie sprzedawca pewny. Zamawiałam opłatek na tort, który dotarł do mnie popękany. Gdy zadzwoniłam przysłali mi drugi na własny koszt.

H-elen, szkoda,że to tort na 18 bo ja muszę w sierpniu tort dla męża na urodziny ( dużooo więcej niż 18) i też pomysłu brak. A mogłabym coś od ciebie podejrzeć.
dontknow.gif

ania-magda

Member
Gru 30, 2009
347
0
0
Skoro pomysłów brak... to może napiszcie, czym interesują się solenizanci, razem coś na pewno wymyślimy!
icon_mrgreen.gif

Ja na przykład będę musiała pokombinować w sierpniu coś na 20 rocznicę ślubu rodziców... Na razie wymyśliłam zwykły tort pokryty masą w kolorze ecru i róże na nim (dzisiaj niespodziewanie tato był w Warszawie, zadzwonił do mnie i okazało się, że jest akurat w tortowni...
dump.gif
i będę miała narzędzie kulkowe m.in. do formowania płatków kwiatów oraz CMC), ale może uda się coś bardziej kreatywnego.

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113
sabinol, jak kupisz parę niezbędnych artykułów
icon_wink.gif
,to koszt przesyłki z tortowni do przeżycia... ( 14 zł)

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,576
113
Jo_anno1, ładne mi, parę niezbędnych...
roflmao_2.gif

Robiąc zakupy, przyrzekam sobie, że to już ostatnie... dlatego, dekorki od razu wykorzystuję i mam taniej przesyłkę.
Po miesiącu (czytaj, po wypłacie
icon_smile.gif
) kolejne postanowienie....

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
J_oanno ja ostatnio miałam to samo. A to drucik, a może jeszcze tą wykrawaczkę i jeszcze tamtą..... Teraz chyba wymienię dekorki bo już ich sporo zebrałam.

chachu

Member
Paź 24, 2008
772
0
0
Ja ostatnio naliczyłam sobie listę na ok.250pln, bo dojrzałam moduł do robienia diamentów
icon_exclaim.gif
za bagatela 118pln. mamusia powiedziała że mi dołoży chacha, ona zawsze mnie na coś namówi. Tylko muszę zadzwonić i zapytać czy mi za granicę wyślą. i puki co tak mi schodzi!!
Ale się wkurzyłam jak zobaczyłam cenę wykrawaczek metalowych do płatków róż ( mam te kilka płatków w jednym, plasikowe) trzy za chyba 36pln. do tego jak bym przy okazji (bo jednej rzeczy to się przecież nie opłaca
icon_mrgreen.gif
) kupiła jeszcze wykrawaczki do robienia storczyków i jeszcze listki by sie przydały to kolejna 100. Tak więc rozrysowałam elementy , Mój pociął dużą puszkę metalową po mleku modyf. i szykuję się do wyginania, tylko najpierw okna umyję. Zobaczymy co wyjdzie
icon_mrgreen.gif
Potrzeba matką wynalazców
rofl.gif

Ach no i dostałam dekorki w prezencie na urodziny
fiesgrins.gif

sabinal

Member
Lip 6, 2007
730
0
0
Jo_anno, to wygląda na podgląd mojego komputera. Ja wczoraj w nocy znalazłam tam jeszcze to, ale już po 12 godz. pracy nie miałam sił na wklejanie:
róże
zajączek - na tej stronie jest jeszcze kurczak i baran
róża i goździk

Widać, że przeglądamy te same strony.
wink.gif

balbina1204

Member
Cze 17, 2010
77
0
0
Super te strony, a taka dziewczynke musze sprobowac zrobic. Moze mi sie uda. Naprawde swietne instruktaze

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
Status
Ten wątek został zamknięty.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy