Masy plastyczne do stylu angielskiego oraz wykrawaczki

Status
Ten wątek został zamknięty.

waszkamaszka

Member
Gru 21, 2010
362
0
0
niestety mają siedem dni roboczych na wysyłkę od dnia otrzymania przelewu to trochę długo a ja już nie mogę się doczekać

ulinqa

Member
Sty 9, 2011
132
0
0
Te czekanie zawsze jest wkurzające... ja ostatnio miałam możliwość zamówić na tortowni i kurier był błyskawiczny - ach jak fajnie... ale to dzięki temu, ze miałam urodziny i wszyscy obdarowywali mnie gotówką, uzbierałam torchę,a na tortowni powyżej 200zł przesyłka gratis. Zamówiłam podkładki za 2.9 sztuka, ale nie było ich w magazynie i pani Klimczak włożyłam mi inne, zamówiłam 5 okrągłych a dostałam 10 w kszałcie kwiatuszka-ładniejsze od tych co zamawiałam... także opłacało się... i mam upragnioną matę do wytłaczania wzorów... jeszcze kilka dni i sprawdzę jak się wałkuje na niej...

waszkamaszka

Member
Gru 21, 2010
362
0
0
Ratagatko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin jaki torcik sobie pieczesz pochwal się!
lecker.gif

mariola196412

Member
Wrz 1, 2010
95
0
0
dziewczyny podpowiedzcie mi jak udekorowac tort na 50 -tą rocznice slubu,bo ja troche nie wprawiona ale bym chciala sie wykazać???

iza-gr

Member
Sie 26, 2009
213
0
0
ulinqa, ja tez zamawiałam w tortowni i przesyłka jest rzeczywiście błyskawiczna. Ja poluje na silikonowa foremkę noworodka bo chrzciny się zapowiadają, a nigdzie nie mogę jej znaleźć, a ta w tortwnii mi się nie podoba.

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,577
113

rastagatka

Member
Paź 6, 2009
363
0
0
waszkamaszka @ 11 Jan 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1073726Ratagatko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin jaki torcik sobie pieczesz pochwal się!
lecker.gif
miglietta @ 11 Jan 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1073778ja się też dołączę do życzeń
drinks_wine.gif
Dziękuję Wam bardzo za życzenia, jest mi niezmiernie miło
icon_razz.gif
.
Ale niestety nie mam czasu na pieczenie dla siebie, bo jestem w trakcie robienia ozdób na dwa torty. Jeden z nich jest właśnie na chrzciny i ulepiłam dziś dzieciątko, piszecie o silikonowych foremkach, a nie zastanawiałyście się nad ulepieniem malucha? Wtedy za każdym razem jest inny i jest niezła zabawa, naprawdę
fiesgrins.gif

waszkamaszka

Member
Gru 21, 2010
362
0
0
naprawdę zrób sobie dzisiaj wolne SZANUJ SIĘ TAK JAKBYŚ CHCIAŁA ABY CIĘ INNI SZANOWALI zwolnij! idź do wanny do gorącej wody z kieliszkiem dobrego wina i nie myśl o ozdobach ,powiadam Ci napracujesz się jeszcze !

h-elen

Well-known member
Lut 16, 2008
8,770
1,577
113
index.php?act=findpost&pid=1074059naprawdę zrób sobie dzisiaj wolne SZANUJ SIĘ TAK JAKBYŚ CHCIAŁA ABY CIĘ INNI SZANOWALI zwolnij! idź do wanny do gorącej wody z kieliszkiem dobrego wina i nie myśl o ozdobach ,powiadam Ci napracujesz się jeszcze !
Moim zdaniem, tu nie chodzi tylko o pracę a bardziej o pasję
icon_smile.gif
To może być też relaks...

Rastagatko, chyba powinnaś tym razem zajrzeć : tutaj

Ostatnią edycję dokonał moderator:

iza-gr

Member
Sie 26, 2009
213
0
0
sabinal, żebym to jeszcze takiego umiała zrobić z figurkami u mnie kiepsko.
h-elen, własnie go sobie upatrzyłam a tu sprzedawca zniknął z allegro, ale niedługo wróci
icon_smile.gif

mariola196412

Member
Wrz 1, 2010
95
0
0
Dziewczyny jakie barwniki do masy cukrowej , kupiłam na allegro te niemieckie a teraz tu przeczytalam ze nie nadają sie ???

Duszka20

Member
Kwi 27, 2010
280
0
0
mariola196412 @ 12 Jan 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1074465Dziewczyny jakie barwniki do masy cukrowej , kupiłam na allegro te niemieckie a teraz tu przeczytalam ze nie nadają sie ???
Ja zamawiałam w proszku http://allegro.pl/listing.php/search?strin...0&country=1
i jestem super zadowolona, bardzo wydajne, nie rozrzedzają masy i dają intensywny kolor. Tamte w płynie ostatecznie wylądowały w smietniku;-(. Przykro mi ale one ewentualnie do malowania się nadają (podobno, bo jeszcze nie próbowałam). Chyba każda z nas musi się przekonac sama;-) powodzenia

rastagatka

Member
Paź 6, 2009
363
0
0
index.php?act=findpost&pid=1074059naprawdę zrób sobie dzisiaj wolne SZANUJ SIĘ TAK JAKBYŚ CHCIAŁA ABY CIĘ INNI SZANOWALI zwolnij! idź do wanny do gorącej wody z kieliszkiem dobrego wina i nie myśl o ozdobach ,powiadam Ci napracujesz się jeszcze !
Waszkamaszko, uwierz mi, robię sobie wolne i leniuchuję czasem nawet cały dzień, ale akurat teraz nie mogłam. Poza tym H-elen ma rację, to jest dla m nie też relaks po pracy, więc przy okazji łączę pożyteczne z przyjemnym
icon_wink.gif

martyna22a

Member
Lut 9, 2009
803
0
0
dziewczyny powiedzcie prosze bo gdzies o tym czytalam ale nie moge znalezc, jak zrobic zeby masa byla blyszczaca a nie taka matowa, potraktowac ja woda z cukrem czy jak?

Status
Ten wątek został zamknięty.

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy