LeNinka @ 25 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1081267Cinko, dziękuję.
Nie ma za co - musiałam stanąć w obronie tego kremu bo jest tego wart! - lepszego nie jadłam![]()
![]()
Tymcia @ 26 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1081429Martyna może masz męża, szwagra albo sąsiada z dobrze wyposażonym garażem? Ja mam kulkę z łożyska przyspawaną do śrubokręta.Kulka kosztuje 30 groszy a śrubokręt może być stary albo złamany.Wczoraj kupiłam zestaw nożyków w Biedronce i po małych przeróbkach też do wykorzystania( gdzieś na forum widziałam link).
W Carfur takie same nożyki widziałam za 5.80 nie są jedynie tak ładnie zapakowane na stoisku z narzędziami polecam,ja sama kupiłam nożyki tapicerskie w sklepie wszystko za 2.50![]()
ulinqa @ 25 Jan 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1081183Artyski kochane, gdzie można kupić szablony do takich eleganckich zdobień najczęściej na torty weselne? Bo widziałam nie raz jak Buddy ze "słodkiego biznesu" ciapie lukrem królewskim po takim szablonie, po czym odkleja i cudowne eskifloreski na tocie...Ja kupiłam takie fajne szablony bardzo giętkie do dekoracji tortów u sprzedawcy na Allegro prostozformy, jednak nie sprzedaje na razie. Jak będę miała chwilkę to wkleję ich zdjęcia. Robiłam juz tort z ich wykorzystaniem na szybkiego samym barwnikiem i są super.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.