Katee @ 16 Apr 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=691930Caritko, coś pieknego... czy mozesz zdradzić ile ostatacznie masła dałaś na spód ciasta? Ja równiez mam doświadczenie w kwestii mało spójnej podstawy ciasta, więc chętnie skorzystam z Twojej rady. A ten czekoladowy Twój wierzch to starta na tarce czekolada ?Dziekuje za mile slowa![]()
Katee, szczerze powiem, ze ciachnelam takie dwa grubsze kawalki masla prosto z kostki ( tak z brzegu) i nie wazylam ich.![]()
- Moze to byly jakies 2 lyzki, takie troche kopiaste? hmmm... moze troche wiecej ? Trudno mi dokladnie powiedziec.
Sprobuj dawac po troche, az calosc bedzie w " jednym kawalku"Wydaje mi sie, ze tak bedzie najlepiej.![]()
Sini radzi, zeby dac lyzke lub dwie mleka albo stopionego masla.
Dla mojego spodu bylo troche malo, wiec "wladowalam" tyle, zeby sie sie trzymalo razem![]()
Poprobuj, na pewno sie uda![]()
Co do wierzchu.
To tak, to starta gorzka czekolada![]()
Joanna @ 19 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729644Zerknij Sinistro - to chyba deser w guście Twojego TŻ:![]()
http://i-lara.livejournal.com/115946.html#cutid1
Dużo śmietankowego toffee i czekolada.
Joanno ale piękne znalazłaś ciasto![]()
,a tak na marginesie blog cud -malina![]()
BeataSz @ 19 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729697Joanno, a możesz to przetłumaczyć? smakowicie wygląda, musi być pysznie słodkie
To ja też się przyłączę do tej prośby, chciałam już wcześniej pisać ale... Teraz się odważyłam, bo we dwie zawsze razniej![]()
Joanna @ 19 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729733Proszę:
https://www.cincin.cc/index.php?s=&show...st&p=729732Tutaj też Ci podziękujęBardzo życzliwa z Ciebie kobieta Joanno![]()
![]()
Joanna @ 19 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=729644Zerknij Sinistro - to chyba deser w guście Twojego TŻ:
W 100%. Dla Niego nie istnieją zbyt słodkie słodycze.
Dzięki za linka, bo nie znam języka i nawet nie próbowałam jeszcze trenować automatu na tych przepisach.
Joanna @ 19 Jul 2008 napisał:
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.