Akulka @ 12 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=581300Cinko, to na pewno pizza pulchniejsza i nie najcieńsza. Jeśli lubisz takie, to polecam Właśnie liczę że taka będzie - nie lubię zbyt cienkich i twardych
Właśnie liczę że taka będzie - nie lubię zbyt cienkich i twardych
 
	 
	 
	 
	 
	ewalukas @ 13 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=581754A że Akulka to lizuska to wiem już od jakiegoś czasu
marcia77 @ 26 Oct 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=610575Czy drozdze dodac takie prosto z paczki czy najpierw wymieszać je z wodą?Wg przepisu, dodajesz od razu.
Ja jednak robie najpierw zaczyn - drożdże, ciepłe mleko z wodą, odrobina cukru na porost i 1-2 łyżki mąki na wierzch sypniętej. Jak ruszą, dodaje do ciasta i wyrabiam
 
	Ewie @ 13 Dec 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=637103wiecie , ze ciasto do pizzy jest lepsze po 2-3 dniach.Zalezy komu, mnie np nie bardzo, wolę na świeżych drożdżach, świeżo wyrośnięteAle może na kamieniu inaczej oddaje smak po upieczeniu, nie wiem.
Ale na pewno spróbuje twojego ciasta na pizzę, dzięki

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.
